Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gjerder og Porter, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Solskjerming, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Vigrestad brannstasjon - Tilbygg og ombygging

For å tilfredsstille Arbeidstilsynets krav til brannstasjoner, og sørge for at brannkonstablene i hå kommune har gode arbeidsforhold, må det gjøres større utbedringer av Vigrestad brannstasjon.
Eksisterende bygg, med garderober, møterom og vognhall skal bygges om. i tillegg skal det utvides med et tilbygg for vaskehall og en kontordel. Vaskehall og kontordel kommer på samme plan som dagens stasjon. Eksisterende garderobe/møterom rives og nye fasiliteter for garderober blir bygd. Over ny garderobe blir det lager for brannvesenet og et rom til ikt. Tekniske rom plasseres over vognhall og vaskehall. Dagens saltak utvides over vaskehallen, mens kontordelen får flatt tak. Tilbygget kles med fasadeplater.
Eksisterende bygg får nytt ventilasjonsaggregat og det skal installeres nytt heldekkende brannvarslingsanlegg, som dekker både helsesenteret og brannstasjonen.
Det skal gis en opsjonspris på utskifting av eksisterende tre porter til vognhallen.
Gjennomføring av oppdraget må planlegges i nært samarbeid med hå brannvesen, slik at beredskapsnivået opprettholdes på et høyt nivå.
Anbud id:
770904
  • Sted:
  • Registrert:
    Søndag 28. November 2021

Lignende oppdrag i Rogaland

2 anbud