Bedriftsrådgivning, Bemanning i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

295 Siste år
211 Siste 3 mnd
14 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vikarbyråtjenester Karasjok kommune 2018 - 2021

Registrert Dato: Onsdag 27. Desember 2017

Oppdragsgiver forplikter seg ikke til å kjøpe tjenester for en fast sum, men kjøpe tjenester etter behov.
Vi understreker at anbudet skal være i samsvar med instruksjonene beskrevet i dette dokumentet.
Ufullstendige anbudsbesvarelser – eller besvarelser som inneholder forbehold, feil eller uklarheter som kan medføre tvil om hvordan anbudet skal bedømmes – avvises. Avvik fra konkurransegrunnlaget skal beskrives presist og entydig.
BESKRIVELSE AV ANSKAFFELSEN
På grunn av ferieavvikling, permisjoner, vakanser og sykefravær har oppdragsgiver behov for sykepleiere, som kan vikariere. Det gjelder personell til lengre eller kortere oppdrag, både planlagte og akutte oppdrag. Oppdragsbestillere internt hos oppdragsgiver vil være legesenter, sykehjem, hjemmetjenesten (tiltak i pasienters hjem med heldøgnstjenester) eller sykestua.
Stillingskategori som etterspørres er sykepleiere.
Oppdragsgiver vil kunne ha et fremtidig behov – i denne avtaleperioden – for leger, hjelpepleiere, omsorgsarbeidere, helsefagarbeidere, vernepleiere, bioingeniører, fagledere og tilsvarende. Anbudet skal derfor ha en oversikt over hvilken annen kompetanse og kvalifikasjoner Leverandør kan levere.
Oppdragsgiver har også prosjekter med ressurskrevende tjenester der det kan være behov for spesialkompetanse for eksempel innenfor betjening av respirator og dialysebehandling. Anbudet skal derfor bekrefte om Leverandør kan levere denne type kompetanse.
Oppdragsgiver gjør oppmerksom på at Karasjok kommune er en samisk språkkommune. Det er derfor viktig at Leverandør er oppmerksom på de språkmessige utfordringer dette kan innebære, især for den eldre del av befolkningen. Oppdraget skal utføres i en samisk kommune, så leverandør må være innforstått med at dette kan representere kulturelle forhold knyttet til utførelsen av oppdraget.  


Referansenummer:  3

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift