Bemanning i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

18 Siste år
8 Siste 3 mnd
2 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vikartjenester helse Karasjok kommune

Registrert Dato: Mandag 14. Januar 2013

På vegne av Karasjok kommune (Oppdragsgiver) inviterer vi med dette til åpen anbudskonkurranse ? vikartjenester helsepersonell - sykepleiere. Finnut Consult AS bistår med gjennomføringen av anbudskonkurransen. Oppdragsgiver ønsker anbud på vikartjenester for perioden 2013 ? 2015 med mulighet for prolongering i ett år.
Innkjøpet av vikartjenester de siste årene har variert mellom kroner 650 000 - 950 000 kroner per år. Det historiske forbruket kan bare med store forbehold benyttes som anslag for forventet forbruk i kommende periode da behov for vikarer varierer og er avhengig av faktorer utenfor Oppdragsgivers kontroll. Oppdragsgiver forplikter seg ikke til å kjøpe tjenester for en fast sum, men kjøpe tjenester etter behov.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Bemanning

Anbudskonkurranse, Vikartjenester

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Torsdag 31. Januar 2013