Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Viker kirke, ny oppvarming

Ringerike kommune, lyser på vegne av Ringerike kirkelige fellesråd ut denne konkurransen.
Viker kirke er oppført i 1702 i laftet tømmer, hvor tre laftekasser er plassert inntil hverandre, 1 tårn/våpenhus fra 1725, 2 kirke sal /kor/alter fra 1702 og 3 sakresti fra 1902. Kirken er fredet av Riksantikvaren.
i tårn under trapp er hovedfordelingen i kirken plassert, og herfra fordeles alle kabler til ovner og belysning i kirken. Fordelingsskapet er relativt nytt og byggherren mener den tilfredstiller dagens sikkerhetskrav.
Sal og kor er oppvarmet av elektriske rørovner plassert under benkene og i kor langs ytterveggene, se bilde. Det er installer 32 kW til sammen i kor og kirkesal. Etter anbefaling fra Kirkens arbeidsgiverorganisasjon ka bør installert effekt økes til 36 kW.
Dokumentasjon på dette skal følge tilbudet. Varmekildene skal være godkjent for slik bruk, godkjenningen skal også legges ved anbudet. Det nye varmeanlegget skal i vesentlighet varme opp sonen brukerne oppholder seg i og ikke kirkerommet. Byggherren tar forbehold om gjennomføring, om den tilbudte pris blir vesentlig høyere enn hva som er forutsatt.
Se vedlagte dokument " Viker kirke, ny oppvarming" for full beskrivelse av omfang og krav.
Installasjonen
De nye varmekildene kan plasseres på samme sted som dagens rørovner, eller opp under setene slik bildet viser. Det skal følge dokumentasjon på at varmekildene er godkjent for slik plassering de er tenkt i Viker kirke. Varmekildene og ev. Varmeskjold skal ha farge tilnærmet treverket de er montert på, farge skal godkjennes av byggherren.
Ringerike kommune, lyser på vegne av Ringerike kirkelige fellesråd ut denne konkurransen.
Anbud id:
492217
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Mandag 16. Oktober 2017