Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

VINA - Konkurranse med forhandling

Vina – Velferdsteknologiprosjektet i Namdalen – et samarbeid regulert av samarbeidsavtale vedtatt administrativt og politisk. vina-samarbeidet (heretter kalt oppdragsgiver) skal anskaffe velferdsteknologi for deltakende avtaleparter.
vina avtaleparter har ulike brukere spredt på en rekke bygg i tillegg til private boliger. Leveransen må, som et minimum, dekke behovet for en felles plattform for pasientvarsling, trygghetsalarmer, adgangskontroll og sensorer knyttet til aktuelle og prioriterte bygg hos de enkelte avtaleparter. En befaring etter inngått rammeavtale og før plan for innføring, vil være nødvendig å gjennomføre hos de enkelte avtaleparter.
For alle bygg hos avtaleparter må teknisk infrastruktur være forberedt. Tilbyder må sikre og eventuelt bidra til at alle tekniske installasjoner som eksempelvis kabling, patchepanel, gateway og switch/ruter er forberedt for leveransen av velferdsteknologi. Det vil variere hvorvidt den enkelte avtalepart ønsker å bygge ut og drifte teknisk infrastruktur selv eller ikke.
Anbud id:
583166
  • Sted:
    Høylandet
  • Registrert:
    Torsdag 9. Mai 2019