Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vaktmester i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Vintervedlikehold 2019 - 2021 (2022, 2023)

Kontrakten omfatter vintervedlikehold (brøyting og strøing) av kommunale veier med tilhørende fortau, samt noen kommunale eiendommer (skoler og barnehager). Oppdraget omfatter i hovedsak brøyting etter snøfall, noe etter rydding og strøing ved behov.
Det kommunale veinettet er inndelt i roder, og kommunen brøyter selv en noen av disse rodene. Gjennom denne konkurransen har du mulighet til å gi tilbud på en eller flere roder, og kommunen ber om pris på totalt 5 ulike brøyteroder. Hver rode er beskrevet i vedleggene i Mercell. Det vil bli tildelt en kontrakt pr. Rode. Det vil bli foretatt separat evaluering på hver av de 5 rodene/delkontraktene. Eksempelvis innebærer dette at kontraktene kan tildeles til 5 forskjellige leverandører, eller en leverandør kan levere inn tilbud på flere roder og bli tildelt kontrakten på flere roder.
Dersom en leverandør leverer tilbud på flere roder, og kan tilby en lavere pris dersom den får flere roder må dette merkes som et forbehold i tilbudet. Sokndal kommune vil da velge den leverandøren som gir totalt gir det laveste tilbudet med tanke på tildelingskriteriene. Den leverandøren med lavest total score tilldeles de aktuelle delkontraktene, selv om denne ikke har avgitt laveste pris på de ulike delkontraktene
Hvis en leverandør ønsker å inngi tilbud på flere av delkontraktene, må de i Mercell inngi tilbud på hver av de aktuelle delkontraktene. Ønsker en for eksempel å gi tilbud på 3 delkontrakter, skal det inngis 3 separate tilbud.
Anbud id:
607775
  • Sted:
    Sokndal
  • Registrert:
    Fredag 13. September 2019