Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Vintervegvedlikehold for Gratangen kommune

Anbudskonkurranse på vintervedlikehold av kommunale veger og plasser i Gratangen kommune som spesifisert i vedleggene 1-6. Dette omfatter også sandstrøing på de steder som brøytes når dette er påkrevet. Også parkeringsplasser/oppstillingsplasser for kjøretøy - som brøytes omfattes av dette kravet.
For beskrevne veger skal prisene omfatte alt vedlikeholdsarbeid som knyttes til vintervedlikehold, sånn som rydding av snuplassene, tining av stikkrenner, grøfterensk (isgraving) i grøfter og bekkeløp for å lede vann bort fra veiene ved gjenfrysing av grøfter og renner, oppsetting og innsamling av veistikker, kontroll og varsling av større uforutsette arbeid som må gjøres for å drive et effektivt, problemfritt og økonomisk vintervedlikehold.
Entreprenøren skal også holde vakttelefon for publikumshenvendelser og henvendelser generelt som angår vintervedlikeholdet.
Øseveien, Kvernmoveien m/ snuplass og stikkveier til Pelsdyrfarmen og Holtås. Vei fra E6 til Gratangsfjellet hotell og vei fra Storfossen til Fjellhøgda/Dalslettbakken.
Vei til kloakkrenseanlegget i Botn, Kalmeryggen boligfelt, Gratangsbotn skole m/parkering og uteareal, Fjordbotn boligområde, Brannstasjonen, Barnehagen i Gratangsbotn, Museet, Elveneshaugen, Vannrenseanlegget, Tannklinikken? Vei til Edmund Jakobsen, med avstikker til Tom børre Pedersen, Eliborg, m/ parkeringsplass, vei til Brannmo/Osevoll, vei til Steinli/Bjørkli og vei til høgebakken kirkegård. Vei til slamavskiller/pumpestasjo i Vespen.
Vei til Labergdalen v/snuplass, Vei til Laberg kirkegård, Vei i Sortebekken boligfelt, Vei til Hellarbogen næringsområde, Vei fra Foldvikøya til Ytre Foldvik v/ Hellaren, Stikkvei til Kaia i Foldvik og til Foldvik Brygge.
Hilleshamnveien.
Kommunale veier i Årstein boligområde, vei til Kirka, vei til Kirkegårde på Årstein, Veier og plasser til Kommunehuset, Gamle sykehjem, Eldreboliger, Barnehagen på Årstein, Gratangsheimen, vei til teknisk lager v/ gamle ul Idun huset. Vei til Åkenes, vei til Skifte, vei på Hesjeberg.
Nord-Gratangen skole, m/ parkeringsplasser og lekeplass, Vei til barnehagen på Myrland, vei til saga og kirkegården på Myrlandshaugen, Vei til Hans-Olai haugen boligfelt, vei til eldrebolig på løvdal.
Se konkurransegrunnlag
Anbud id:
193867
  • Sted:
    Gratangen
  • Registrert:
    Torsdag 3. Mai 2012