Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Utleie i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Virksomhetsoverdragelse av vektertjenester

Hovedhensikten til vektertjenesten ved sykehuset i Østfold er å opprettholde sikkerheten og utøve service overfor både brukere og ansatte på alle våre objekter (bygninger).
Oppdragsgiver har i dag delt denne tjenesten inn i Del 1) som består av egne ansatte som utfører vektertjenester på objekter (bygg) i Fredrikstad og Del 2) innleide vektertjenester.
på grunn av at oppdragsgiver har besluttet å kjøpe inn alle vektertjenester legges med dette tjenestene i både del 1 og del 2 ut på anbud for inngåelse av ny rammeavtale. Denne beslutningen innebærer en virksomhetsoverdragelse av den tjenesten oppdragsgivernå utfører i egenregi? Del 1. En virksomhetsoverdragelse vil derfor være en del av denne anskaffelsen.
Tjenesten og virksomhetsoverdragelsen vil omfatte følgende områder:
? Stasjonærvakttjeneste
? Teknisk bakvakt (ufaglærte tjenester)
? Mobilvakttjeneste
? fg godkjent alarmstasjonstjeneste
? Utrykning på alarmer
? Verditransport
? Kontrolltjenester
Se kvalifikasjonsgrunnlaget for mer informasjon.
Anslått samlet ytelsesvolum er estimert til 6-7 million pr år. Det presiseres at dette er en indikasjon og et uforpliktende anslag. Dette er ikke på noen måte bindene for oppdragsgiver. (Anslaget er for del 1 og del 2 samlet)
For oppdraget skal det inngås rammeavtale med en leverandør. Rammeavtalens varighet vil være 2 år. Oppdragsgiver skal ha opsjon på forlengelse av rammeavtalen i ytterligere 1 år+1 år, til sammen maksimalt 4 år.
Anbud id:
177314
  • Sted:
    Halden, Moss Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Råde, Våler (Viken), Skiptvet, Indre Østfold, Rakkestad, Marker, Aremark, Aurskog-Høland  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 19. Desember 2011

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud