Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1892 Siste år
695 Siste 3 mnd
175 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Voss idrottsplass - rehabilitering av friidrettsbanen

Registrert Dato: Torsdag 07. Mai 2009

Voss kommune skal foreta rehabilitering av friidrettsbanen på Voss idrottsplass. Banen, som har kunststoffdekke lagt i 1983, har 6 rundløpsbaner og 6 sprintbaner for 100 m og 110 m hekk på begge langsider. Toppdekket er i meget dårlig stand og skal skiftes ut.
Arbeidene med rehabilitering av banen er delt 2 entrepriser:
1. Entreprise omfatter alle grunnarbeidene (forberedende arbeider) i forbindelse med rehabiliteringen. Fjerning av eksisterende kunststoffdekke, satsplanker, stavkasser, kastringer og hoppegroper. Høyttrykkspyling, regjøring og kontroll av asfaltoverflaten på hele banearealet med hensyn til jevnhet. Eventuell rehabilitering/utbedring av asfaltdekket før legging av nytt kunststoffdekke. bygging av nye hoppegroper. Støping av nye kastringer. Levering og montering av nytt kastbur inkl. fundamentering. Justering av berørte og tilstøtende grasarealer m.m.
2. Entreprise omfatter kunststoffdekkearbeidene som består av faststøping av stavkasser og satsplanker, levering og legging av vanngjennomslippelig kunststoffdekke (basisbelegg av gummigranulat og bindemiddel som struktursprøytes) samt oppmåling, oppmerking og montering av sarg.
Tilbyderne har anledning til å gi pris på 1. entreprise eller 2. entreprise eller begge entreprisene.
Fremdrift:
1. Entreprise: Oppstart ca. 06.07.2009, ferdigstillelse ca. 01.09.2009.
2. Entreprise: Oppstart ca. 07.09.2009, ferdigstillelse ca. 15.10.2009

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere