Elektriker, Entreprenør i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

493 Siste år
132 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vrådal renseanlegg - automasjon

Registrert Dato: Mandag 27. April 2009

Kviteseid kommune skal utvide Vrådal renseanlegg både med en biologisk prosess og i forhold til hydraulisk kapasitet. Hydraulisk kapasitet utvides ved å bygge et utjamningsbasseng. Dimensjonerende belastning er beregnet til 5 900 pe. I tillegg til utjamningsbasseng og biologisk prosess med tilhørende prosessutstyr, skal det installeres ny slamavvanning med tilhørende matepumpe og polymerdoseringsutstyr. Det vil også bli en total utskifting av eksisterende ventilasjonsanlegg med nytt teknisk rom og luktreduksjon. I tillegg skal inntaks- og automasjonstavle skiftes.
Herværende anbudsgrunnlag gjelder komplett tavleutrustning for styring og drift av prosessteknisk utrustning (automasjon for slamavvanning inngår i maskinemntreprise mens automasjon for ventilasjonsanlegget inngår i ventilasjonsentreprisen), tavleutrustning for husinnstallasjoner, PLS-basert automasjonsutrustning og utrustning for internkommunikasjon. Utstyret skal være tilrettelagt for ekstern komunikasjon.
Generelt omfatter entreprisen kompletterende prosjektering, montering og FDV-dokumentasjon, samt funksjonsprøving, opplæring og prøvedrift.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Anbudsgrunnlag, Drift, Montering, Prosjektering, Renseanlegg, Ventilasjonsanlegg

Porsgrunn, Telemark

Avsluttet: Tirsdag 26. Mai 2009