Rørlegger i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

250 Siste år
95 Siste 3 mnd
21 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vvs anlegg i ny enebolig

Registrert Dato: Torsdag 16. September 2010

Ønsker tilbud på komplett VVS installasjon i planlagt enebolig i Brennåsen Mo i Rana. Tilbudet må inkludere nødvendige arbeider innomhus da rørarbeider utendørs tas gjennom grunnentreprenør. Huset er i 2 fulle etasjer pluss lolft. Loftet skal ikke innredes i første omgang og det vil ikke være noe behov for vvs i denne etasjen. I sokkelen er det planlagt et teknisk rom/vaskerom samt et bad. I hovedetasjen er det et bad og kjøkken. Det vurderes lagt vannbåren varme i sokkel og hovedetasjens rom bortsett fra våtrommene. Det gjøres oppmerksom på at poster for vannbåren varme kan bli fjernet.

Tilbudet må inkludere: - Nødvendige opplegg

- Sanitærutstyr (Veggfaste wc på begge bad, sluker, servantbatteri bad, opplegg badekar, benkebatteri, avløp vaskemaskin og oppvaskmaskin, opplegg dusj begge bad, arbeid med oppkobling)

- Gulvvarmeanlegg med elektrisk oppvarming gjennom bereder. Denne dimensjoneres av tilbyder. Dette er ikke en komplett beskrivelse. Tilbyder som fagperson må selv vurdere hvilke installasjoner og arbeider som må inkluderes i tilbudet for at dette skal bli en komplett vvs installasjon. Ta kontakt for utlevering av hustegninger samt evt avklaring omkring arbeidet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere