Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

VVS-arbeider Sund omsorgsbustader Hidlamyrsvegen 3

V01 – rørtekniske anlegg omfatter sanitær-, varme-, kjøle- og sprinkleranlegg for 20 omsorgsboliger med tilhørende fellesarealer. i tillegg skal det leveres rørsystem for ev. Fremtidig bortventilering av radon. Et bergvarmepumpeanlegg skal dekke byggets grunnlastbehov, mens elkjel dekker spisslast. rørentreprenør er ansvarlig for arbeider i forbindelse med boring og rør til energibrønner. Varmepumpeanlegget skal forsyne gulvvarmesystem som dekker 1. Og 2. Etasje, ventilasjonsvarme og tappevannsoppvarming. Varmepumpesystemet skal ha mulighet for prioritering av tappevannsoppvarming, slik at høyest mulig andel av energiforbruket til oppvarming av varmtvann kan hentes fra varmepumpen. Det skal være mulig å benytte frikjøling fra borehullene til ventilasjonskjøling.
V02 – Luftbehandlingsanlegg omfatter balansert ventilasjonsanlegg for hele bygget, samt en del mindre avtrekkssystemer til kjøkkenhetter og medisinrom. Ett aggregat plassert i teknisk rom i kjeller ventilerer hele bygget. Ved bruk av avtrekkssystemer reguleres tilluft fra aggregatet opp eller avtrekk ned til den aktuelle sonen, slik at balanse opprettholdes. i felles oppholdsrom styres luftmengder etter co₂/temperatur.
Det benyttes "trekk ut"-løsning som brannstrategi for ventilasjonsanlegget. Det skal monteres bypass forbi aggregatet og røykvifte på avtrekk/avkast. Kanaler skal ikke brannisoleres, da alle kanalføringer er sprinklet (se brannkonsept).
Anbud id:
506954
  • Sted:
    Øygarden
  • Registrert:
    Fredag 2. Februar 2018

Lignende oppdrag i Vestland

2 anbud