Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Rørlegger, Snekker i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3489 Siste år
2591 Siste 3 mnd
213 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vvs (baderom og kjøkken), elektro (inntakssikring, sikringsskap), fuktsikring

Registrert Dato: Onsdag 10. Mars 2010

Forespørsel om pristilbud på følgende arbeider:
• Skifte av elektrisk opplegg i hus fra inntakssikring til stikkontakt. Huset har per dags dato 2 inntakssikringer â 25 ampere. Dette må økes for å imøtekomme de behov som finnes i et moderne hjem. Sikringsskap må skiftes og det trengs ca 10 kurser ved dagens behov, med mulighet til å utvide med 4 kurser ved utbygging av kjeller på et senere tidspunkt. Ellers må ledningsnett på kjøkken og baderom legges på nytt ved oppussing av rommene. Baderommet skal ha varmekabler i gulv.

• Rørlegger; skifte av kjøkkenvask og tilkoble oppvaskmaskin. Røropplegget ligger klart fra det gamle kjøkkenet. Evt nytt røropplegg kan gjerne prises inn som et tillegg.


• Rørlegger; baderommet skal rives og bygges på nytt. Rør må legges på nytt, med unntak av utløpsrørene som ligge i støpt gulv. Rør som skal legges; dusj, vask, vaskemaskin. Sikkert noe jeg ikke har tenkt på her. Ta kontakt med spørsmålene dere har.

• Maler/Gulvslegger; Nytt gulv skal legges på baderom. Vegger og tak skal isoleres på nytt og fuktsikring må legges etter de lover som finnes. Badet er 6 kvm stort.

Alle pristilbud må leveres med alle kostnader inkl mva, tidsperspektivet må beskrives med oppstart og ferdigstillelse. Er det enkelte leverandører som dere ikke vil benytte pga kvaliteten må dette spesifiseres i tilbudet.
Tilbud kan leveres uavhengig av hverandre, men firmaer kan og levere samlet tilbud. Alle delene må begynne ganske likt.
Ønsket oppstart er ca 28 juni og det må ferdigstilles senest 16 juli.
Toalett, vasker, dusjer og andre møbler stiller kjøper med selv og det er en selvfølge at kjøper har anskaffet alt som trengs ved oppstart.Er det noe som er uklart så send spørsmålet ditt til epost adressen nedenfor.

Mvh
Åmund K