IT/Web og Support i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

710 Siste år
594 Siste 3 mnd
50 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

WasteIQ med tilhørende støttesystemer - Med delkontrakter

Registrert Dato: Mandag 04. November 2019

SUM IKS, org. NR. 970 921 915, skal fra 01.01.2020 ta over ansvaret for datafangst og fakturering av husholdningskunder i eierkommunene; Askvoll, Fjaler, Førde, Gaular, Hyllestad, Jølster og Naustdal.
SUM IKS, org. Nr. 970 921 915, har som intensjon å anskaffe produktet WasteIQ fra leverandøren WasteIQ AS, org.nr. 920 018 734, i løpet av desember 2019. WasteIQ er et system for å sammenfatte/sammenstille/distribuere data mellom ulike fagsystemer og bransjeløsninger innen avfall og renovasjon. For å ta i bruk WasteIQ har SUM IKS som intensjon å anskaffe fagsystemene fra Norconsult ISY ProAktiv (kundesystem), Reknes WMS (mottak og behandling av farlig avfall) og Poul Tarp GTC (tømmeregistreringssystem).
Dataene benyttes i de overnevnte applikasjoner da det er behov for å sammenstille store data mengder med høy nøyaktighet. Et eksempel er fleksible gebyrmodeller til private husholdninger, borrettslag og næringskunder som er avhengige av gjennomarbeidede data (produksjon og transaksjonsdata) fra ulike fagsystemer. Et annet eksempel er bruk av veiedata til næringskunder for rapportering/fakturering.
Oppdragsgiver har den oppfatning at systemene er unike og ikke kan tilbys av andre i markedet. På bakgrunn av den korte tidsfristen hvor systemene må tas i bruk av SUM IKS for å løse lovpålagte oppgaver er intensjonen å utføre anskaffelsen etter FOA § 13-3 e).


Referansenummer:  SUM10-2019

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

IT/Web og Support

Avfall, Behandling, Renovasjon

Førde, Sogn og fjordane