Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Wergelandsgate 13, innvendig ombygging

Drammen Eiendom kf er Drammen kommunes eiendomsforvalter og byggherre/tiltakshaver, og ønsker med dette anbud på innvendig bygningsmessig og teknisk oppgradering av eksisterende lokaler i Wergelandsgate 13, Drammen. Arealene skal tilrettelegges for kontordrift samt kurs/ undervisning iht. Vedlagte plantegninger. Alle overflater skal oppgraderes.
Bygget som det står i dag ble renovert i 1999 og blir hovedsakelig benyttet til kontor- undervisning. Ovennevnte arealer skal oppgraderes innenfor samme bruksområde men med en noe endret planløsning.
Oppdraget består av en komplett bygningsmessig og teknisk oppgradering i forhold til vedlagt funksjonsbeskrivelse og tegninger. Hovedgrep er en ominnredning av omgjøring av innvendige arealer iht. Vedlagte tegninger, oppgradering av alle innvendige overflater (gulv, vegg, himling), utskifting av noen vinduer og enkelte dører i eksisterende fasade og oppgradering av elektro, rør og ventilasjonsanlegg/kanaler. bta som omfattes av tiltaket er ca. 800m2.
ca. 800m2 bta
Anbud id:
203147
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Onsdag 27. Juni 2012

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud