Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Kulde & varme, Maler, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2313 Siste år
813 Siste 3 mnd
177 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Wergelandsgate 13, innvendig ombygging

Registrert Dato: Onsdag 27. Juni 2012

Drammen Eiendom KF er Drammen kommunes eiendomsforvalter og byggherre/tiltakshaver, og ønsker med dette anbud på innvendig bygningsmessig og teknisk oppgradering av eksisterende lokaler i Wergelandsgate 13, Drammen. Arealene skal tilrettelegges for kontordrift samt kurs/ undervisning iht. vedlagte plantegninger. Alle overflater skal oppgraderes.
Bygget som det står i dag ble renovert i 1999 og blir hovedsakelig benyttet til kontor- undervisning. Ovennevnte arealer skal oppgraderes innenfor samme bruksområde men med en noe endret planløsning.
Oppdraget består av en komplett bygningsmessig og teknisk oppgradering i forhold til vedlagt funksjonsbeskrivelse og tegninger. Hovedgrep er en ominnredning av omgjøring av innvendige arealer iht. vedlagte tegninger, oppgradering av alle innvendige overflater (gulv, vegg, himling), utskifting av noen vinduer og enkelte dører i eksisterende fasade og oppgradering av elektro, rør og ventilasjonsanlegg/kanaler. BTA som omfattes av tiltaket er ca. 800m2.
ca. 800m2 BTA

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere