Entreprenør, Gulv, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2195 Siste år
860 Siste 3 mnd
185 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ytterholmen fyrstasjon - nytt tankanlegg for diesel.

Registrert Dato: Onsdag 27. Juni 2012

Det skal etableres nytt tankanlegg og rør arrangement for lagring, import og eksport av diesel for drift av aggregat på Ytterholmen fyr. Aggregatene er hovedstrømkilde på Ytterholmen fyr, og går når fyrlyset skal lyse.
Eksisterende anlegg skal tømmes, rengjøres, saneres og deponeres på godkjent avfallsdeponi. Dette innebærer installasjon av nytt rør fra tilkoblingspunkt ved sjø for tilkobling til tankbåt. Det nye røret er planlagt å følge samme trase som eksisterende rør. Nye rørstøtter må etableres. Det skal etableres ny tankløsning bestående av 2 nye GUP tanker på 5,4 m³ hver. Disse tankene skal stå i eksisterende maskinhus.
Eksisterende maskinhus skal bygges om slik at tankene kan plasseres i dette. Ombygging består av igjenmuring av vindusåpninger, byggging av brannskille mellom aggregatrom og tankrom, forsterkning av gulv under tanker og tette gulv i tankrom slik at dette fungerer som oppsamlingsvolum for tankene i tilfelle lekkasjer.
I tankrom skal det monteres diverse utstyr på tankene, filtre, rør arrangement og pumper, fra tankrom skal det legges to rør for eksport av diesel til aggregatrom.
I tankrom skal det etableres ny dagtank på 150 liter.
Elektro- og automasjonsdelen av anlegget skal Kystverket utføre selv.
Se konkuransegrunnlag.