Anbudstorget

Vil du ha flere kunder og øke omsetningen?

Registrer din bedrift og motta e-post med relevante oppdrag fra nye kunder, hver eneste dag! Over 400 000 oppdrag er registrert gjennom Anbudstorget.no.

Registrer din bedrift
Velg prisplan
Opprett din profilside
Send ut ditt første tilbud!

Dette får du:

 • Egen profilside for din bedrift
 • Daglig varsling om ledige jobber
 • Tilgang til alle offentlige oppdrag
 • Tilgang til mengder av private oppdrag
 • God synlighet i Google, Yahoo, Kvasir og Bing
Kunder får dette

Hvorfor Anbudstorget?

Noe av det vanskeligste for håndverkere og tjenesteleverandører er ofte å skaffe seg nye kunder.
Selv om du er ekstremt dyktig i faget ditt, er du ikke nødvendigvis like god på salg og å skaffe bedriften nye kunder.

På Anbudstorget.no kan vi hjelpe deg med dette! Du registrerer din bedrift på 1-2-3, så formidler vi nye oppdrag til deg, hver eneste dag.
Alt du trenger å gjøre er å gi kunden et riktig og seriøst tilbud på utførelse av jobben, så sørger vi for at oppdragene fortsetter å renne inn!

Velg en prisplan som passer dine behov

Basic
1 mnd

 • - Anbudsvarsling på epost
 • - Offentlige anbud inkl. i prisen
Kjøp 1 mnd
Mest Kjøpt Premium
12 mnd

 • - Anbudsvarsling på epost
 • - Offentlige anbud inkl. i prisen
Kjøp 12 mnd
Premium
6 mnd

 • - Anbudsvarsling på epost
 • - Offentlige anbud inkl. i prisen
Kjøp 6 mnd

Har du noen spørsmål? Kontakt oss.

Siste firmaomtaler

Masis Design AS

Gulv, Gulvsliping, Steinlegger

Kom på kort varsel og utførte jobben raskt og med veldig bra resultat. - Espen Weldingh

5.0 5.0 60 Omtaler

Werner Elektriske Installasjon AS

Elektriker

Blant tilbud fra flere eletrikere valgte jeg Werner elektriske, kun pga billigste tilbud. Men det er ikke alltid lurest å gå etter pris. Allerede på befaring ga dem (to godt voksne menn fra selskapet) et skuffende førsteintrykk da de snakka i munn på hverandre og meg, og jeg var redd de ikke forsto eller faktisk lyttet til hva jeg ønsket at de skulle gjøre. Tok likevel sjansen og takket ja tiø deres tilbud. En ung mann gjorde arbeidene hos meg. Han virket lite informert om hva oppdraget besto i, kom uforberedt, og brukte tilsynelatende lang tid på å planlegge arbeidet og hva han trengte av verktøy/utstyr. Kontorene deres er få hundre meter fra mitt hjem, men denne unge elektrikeren brukte tre timer på å "spise lunsj og dra og hente det nødvendige utstyret". Han gjorde i tillegg en noe slurvete jobb med skjeve kabel-lister, og virket veldig ukritisk til eget arbeid når dette ble påpekt ("ja, det ble jo litt skjevt ja.." sa han, uten å tilby å rette opp etter seg). Han virket nervøs og usikker på jobben, som innebar elektrisk arbeid på et bad. "Oi, men da må jeg jo borre i flisene? Da kan de sprekke! Tror jeg borrer i den fuga (fuga var kun 3 mm!)". Selvfølgelig må man regne med å borre i fliser når man jobber på et bad, selv med den risikoen det er, tenkte jeg. Han klarte forøvrig helt fint å borre i flisa.

Werner elektriske har heller ingen kontortid/sekretær og er generelt vanskelige å kommunisere med. Både fordi de avbryter o.l., og fordi de som oftest er ute på oppdrag og det passer dårlig hver gang en forsøker å ringe dem, bes alltid ringe igjen senere.

Tross mye tidsbruk til arbeidet (unødvendig mye, tror jeg, pga usikker og uforberedt elektriker) overholdt selskapet pristilbudet de kom med. Dog har jeg brukt mye tid på å få tak i dem på telefon underveis, måttet gjenta hva som skulle gjøres og vente ekstra fordi elektrikeren ikke var forberedt. Jeg hadde ikke turt å la han jobbe hjemme hos meg uten at jeg var tilstede, pga hans usikkerhet. Arbeidet som er utført er nok faglig forsvarlig, men fortsatt noe unøyaktig og kosmetisk lite pent. Jeg velger ikke Werner eletriske igjen. - Karoline Kolltveit

2.0 2.0 2 Omtaler

Vest Asfalt AS

Asfaltering, Drenering

Holdt seg til avtalt pris. God kvalitet på arbeid. Og jammen gjorde de litt extra uten noe diskusjon.
Veldig fornøyd med Vest Asfalt. As. - Ingeborg fjørstad Toft

5.0 5.0 1 Omtale