Anbudstorget

Vil du ha flere kunder og øke omsetningen?

Registrer din bedrift og motta e-post med relevante oppdrag fra nye kunder, hver eneste dag! Over 400 000 oppdrag er registrert gjennom Anbudstorget.no.

Registrer din bedrift
Velg prisplan
Opprett din profilside
Send ut ditt første tilbud!

Dette får du:

 • Egen profilside for din bedrift
 • Daglig varsling om ledige jobber
 • Tilgang til alle offentlige oppdrag
 • Tilgang til mengder av private oppdrag
 • God synlighet i Google, Yahoo, Kvasir og Bing
Kunder får dette

Hvorfor Anbudstorget?

Noe av det vanskeligste for håndverkere og tjenesteleverandører er ofte å skaffe seg nye kunder.
Selv om du er ekstremt dyktig i faget ditt, er du ikke nødvendigvis like god på salg og å skaffe bedriften nye kunder.

På Anbudstorget.no kan vi hjelpe deg med dette! Du registrerer din bedrift på 1-2-3, så formidler vi nye oppdrag til deg, hver eneste dag.
Alt du trenger å gjøre er å gi kunden et riktig og seriøst tilbud på utførelse av jobben, så sørger vi for at oppdragene fortsetter å renne inn!

Velg en prisplan som passer dine behov

Basic
3 mnd

 • - Anbudsvarsling på epost
 • - Offentlige anbud inkl. i prisen
Kjøp 3 mnd
Mest Kjøpt Premium
12 mnd

 • - Anbudsvarsling på epost
 • - Offentlige anbud inkl. i prisen
Kjøp 12 mnd
Premium
6 mnd

 • - Anbudsvarsling på epost
 • - Offentlige anbud inkl. i prisen
Kjøp 6 mnd

Har du noen spørsmål? Kontakt oss.

Siste firmaomtaler

Fosen Anleggservice AS

Alarm & sikkerhet, Anleggsgartner, Betong, Blikkenslager, Entreprenør, Betongsaging, Glassarbeider, Gulv, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker, Sprenging, Stålarbeider, Steinlegger, Transport, Snørydding, Trefelling, Utleie, Vaktmester, Vann & avløp, Bemanning, Pukk & grus, Drenering, Isolering, Gjerder & Porter

Når vi avtaler drenering med isolering og grunnmursplate/knotteplast forventer vi at hele jobben inngår i pristilbudet. Dette selv om det er best å la ny fylling av pukk sette seg og gjøre ferdigstilling mot mur etter noen måneder, når massen har sunket. I ferdigstilling mot mur legger vi tilskjæring av knotteplast, listing av knotteplast mot mur og rimelig utjevning av fyllmasse mot muren. Det viste seg at Fosen Anleggservice anser slik ferdigstilling som tilleggsarbeid. De sier de skal komme tilbake til våren, etter at massene har satt seg for å ferdigstille, men da må vi betale for dette, som ekstraarbeid. Vi kommer ikke til å ha Fosen Anleggservice til å gjøre noe ekstraarbeid hos oss, det er helt uaktuelt ut fra den erfaringen vi har hatt med dem. Vi vil gjøre andre kunder oppmerksomme på at dette firmaet anser montering av knotteplast mot mur som tilleggsarbeid nå de har gitt tilbud på drenering rundt hus.

Fosen Anleggservice klarte å grave av vannledningen inn til huset to ganger. De gravde over naboens kloakkrør. Toppen er vel at de gravde over vår kloakkledning uten å se det, satte opp isolasjon og knotteplast og dermed stengte kloakken fra huset. Og de nektet på at de hadde gjort det. Vi måtte leie pumpebil og rørinspeksjon med kloakk-kamera og vise dem film som påviste at de hadde blokkert kloakken. Da gravde de opp igjen og reparerte. Vi hadde hatt blokkert kloakk i mange dager (hvem kunne virkelig tro at de hadde blokkert kloakken med isolasjon og knotteplast?) og vi fikk ekstra dager med graving rundt huset. Vi fikk også tilleggsutgifter som de ikke dekket.

Vi ble selvfølgelig uenige om hvilket arbeid som inngikk i tilbudet og hva som var å anse som ekstraarbeid. På befaringen før avtale ga Fosen Anleggservice inntrykk av å ha god kunnskap og erfaring med drenering av vår type grunnmur (tørrmurt). Vi valgte Fosen Anleggservice framfor andre tilbydere til tross for at de hadde en høyere meterpris, fordi de tilsynelatende hadde erfaring som tilsa at de kunne gjøre en god jobb. Det viste seg at erfaringen ikke var som de hadde gitt inntrykk av og at prisen ble vesentlig høyere enn vi var blitt forespeilet. Dette skyltes bl a dårlig kartlegging og manglende planlegging fra Fosen Anleggservice’ side uten at de tok ansvar for noe av dette selv, - vi var nødt å dekke mye merarbeid. At de ba om tilleggsbetaling når de måtte leie vannpumpe fordi det regna i grøfta om høsten er også et eksempel på et urealistisk pristilbud. Det var mange punkter i fakturaene vi var uenige om, og vi måtte diskutere mye før de ga etter på noen av punktene. Frustrerende tidsbruk. Kunder må være oppmerksomme på hva som inngår i avtalt arbeid og hva Fosen Anleggservice fører opp som ekstrautgifter, vi måtte følge opp nøye for at ikke regninga skulle bli det dobbelte av hva de hadde gitt i tilbudet. - Kari Merete Andersen

1.0 1.0 2 Omtaler

W.R. Construction Piotrowski

Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Betongsaging, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Sanering, Skorsteinsarbeider, Snekker, Sprenging, Stålarbeider, Taktekker, Trefelling, Vaktmester, Vanntetting, Drenering, Isolering, Gjerder & Porter, Varmepumpe

2 skyvedører skulle bygges inn i vegg og erstatte to vanlige dører.
De to polske snekkerne som utførte jobben var dyktige og nøyaktige, noe som ga et godt helhetsinntrykk. Hver dag mens jobben ble utført ryddet de også pent opp etter seg.
Det ble først forlangt delvis betaling før start, noe jeg ikke var villig til. Vi ble enige om at jeg betalte for dører og karmer; mot kvittering da det ble kjøpt inn og ved avslutting av jobben skulle det betales for arbeidet.
Det ble kjøpt inn og montert en feil ramme til den ene døren, noe som gjorde at ny dør måtte kjøpes og settes inn. Jeg ble ikke informert før jeg fikk en ekstra regning på døren som ikke tilsvarte verken kvalitet eller størrelse i forhold til min bestilling. Nyttet ikke å argumentere – jeg måtte betale, noe som ødela det positive helhetsinntrykket. - A. Hansteen

3.7 3.7 20 Omtaler

Erik Krog Maskinservice

Anleggsgartner, Maskinentreprenør, Riving, Sprenging, Steinlegger, Trefelling, Vaktmester, Vann & avløp, Drenering

Han har fulgt opp og levert papirer i kommunen, så langt veldig fornøyd! For tidlig å skrive noe mer. - Jack

4.7 4.7 5 Omtaler