Østlandske Møbel Atelier AS

4.7 (20 Omtaler)
Omtaler (20 Omtaler)

Lime/reparere 8 gamle pinnestoler i sandblåst eik

Godt utført arbeid. Raskt og pålitelig.
-

Spøytelakkere/-male kjøkkenfronter

Rask, serviceinnstilt og hyggelig utførelse av oppdraget (sprøytelakkering av kjøkkenfronter).
-

Kjøkkenfronter

Rask og profesjonell. Kvalitetsarbeid. Anbefales!
-

Ønsker ny trekk til vedlagte stol

Fikk rask svar, oppfølging og beste kundebehandling. Anbefales på det beste!
-

Reparasjonen av sofa

Jobben ble utført meget solid og profesjonelt
-

Restaurere 2 bjørketrestoler

Jeg er fornøyd med servicen og resultatet, har ikke noe å sammenlikne med når det kommer til pris, men den virket innenfor det man må regne med for håndverk.
Jeg kommer til å bruke Østlandske møbel atelier igjen.
-

Spraylakkere kjøkkenet

Veldig godt fornøyd, kan absolutt anbefales videre.
-
Jeg leverte 6 stoler fra 1930 tallet av ulik slitasje og godt brukt. Stabiliteten er tilbake og treverket har igjen fått en framtredende glans. Veldig fornøyd med utført arbeid.
-

Omtrekking av sofa

Jeg fikk utført maling av stue og kjøkken (mens jeg var bortreist), og dessuten omtrekking av sofa og stol.
Det var vellykket på alle måter: god og imøtekommende kontakt underveis og utmerket resultat!
Jeg gir Østlandske Møbel Atelier min beste anbefaling, både når det gjelder maling av interiør og omtrekking av møbler.
-

Sprøytelakkering av spisestuebord

Flinke, service minded og nydelig resultat.
Kan anbefales på det varmeste
-
Østlandske Møbel Atelier forvandlet vårt gulnede kjøkken til et nytt og fresh kjøkken på "no time". Topp service og nydelig arbeid både i demontering, maling og montering.

Vi har også fått trukket og stoppet om gamle stoler - de er som nye og vi er veldig fornøyd. Selskapet henter og leverer - de arbeider raskt og er ferdig til avtalt tid.

- Flinke håndverkerer som vi gir vår beste anbefaling!
-

Reparasjon av godstolen

Hyggelig mottakelse. Overbevisende beskrivelse av "skaden" på stolen - og hva de måtte gjøre. Meget rask levering, - og med gode råd på veien. - Prisen er det vel ikke noe å si på til tross for at vi ikke kjenner det "normale" nivået. Når det gjelder kvaliteten, vil det vise seg en gang i framtid. Så langt er vi meget godt fornøyd - og vet hvor vi bør henvende oss neste gang vi trenger liknende hjelp. Overbevisende firma!
-

Trekke om sofaputer i campingvogn

Jeg har fått trukket om sofaputene i campingvognen. Jeg er kjempefornøyd med Østlandske Møbel Atelier. Fikk raskt svar som viste at de har god kunnskap og erfaring i faget. Det var et enkelt valg i forhold til leverandør.

Veldig god service og informasjon underveis. Jeg kjører ikke bil, men firmaet sørget for både å hente og levere putene, samt å hente stoffet jeg hadde bestilt til jobben.

Anbefales!
-

Montering av integrert komfyr i benkeplaten

Anbefales.
-

Spraylakkering av trekjøkken

Hei!
Jeg kom i kontakt med Djafar og østlandske møbel og atelie via anbudstorget. Jeg ville ha utført spraylakkering av et trekjøkken og noen dører.
Djafar kom hjem til meg samme dag og ga meg en god pris.
Kjøkkenet og dørene + et pc bord kom tilbake innen en drøy uke med fantastisk resultat.
Vi er veldig fornøyd med det arbeidet Østlandske møbel og atelie har utført for oss.

Jørn Martinsen
-

Sprøytemaling av innvendige dører

Seriøs håndverker. Holdt alle avtaler, ryddig kommunikasjon og hentet og leverte ferdig sprøytemalte dører til avtalt tid og pris. God kvalitet på arbeidet. Anbefales.
-

Sprøytemaling av innvendige dører

Seriøs håndverker. Holdt alle avtaler, ryddig kommunikasjon og hentet og leverte ferdig sprøytemalte dører til avtalt tid og pris. God kvalitet på arbeidet. Anbefales.
-

Lakkere eller male spisestue

hei

De har vært veldig profesjonelle, og gitt god kundeservice og oppfølging. Og aller viktigst utført jobben på en tilfredsstillende måte, veldig pent utført arbeid - jeg er utrolig fornøyd og kommer til å bruke de ved en annen anledning når jeg trenger maler/lakkerings jobb. Jeg kan anbefale Østlandske Møbel Atelier på det varmeste , der får du god service, hjelp og du kan føle deg trygg på at jobben utføres på en profesjonell måte, veldig flinke.
-

Maling av fronter på kjøkkeninredning samt vegger

Jeg hadde et kjøkken med håndmalte profilerte fronter som var vanskelig å male utenpå selv - det var dessuten litt slitt. Via Anbudtorget avtalte jeg tid og pris med Omans. Djafar Abbasi og hans medarbeider kom og gjorde en glimrende jobb for meg - et godt tilbud - god service og rask levering. Alle fronter ble demontert, alt ble pusset og sprøytemalt og remontert igjen - på kun tre dager. Tusen takk for fint arbeid - jeg er svært fornøyd med mitt kjøkken.
-

Oppussing av spisestue

Fantastisk service under oppussing av vår spisestue. På grunn av en tabbe fra leverandøren av stoffet (Ikke Østlandske Møbel Atelier) ble stolene til spisestua levert med feil stoff. Østlandske hentet stolene igjen og byttet stoffet kostnadsfritt og uten diskusjon. Firmaet var også svært pålitelig og lett å få tak i/kommunisere med.
-
Om oss
Vi restaurerer og trekker om møbler. vi sprøyte maler/lakkerer kjøkken, spisestue møbler og andre overplater, Kjøkken montering, male innvendig og utvendig av hus,vi leverer kjøkken, bad, garderober etter ønske mål og typer også osv....