123 Flytting & Transport Darius Zavadckas

4.8 (9 Omtaler)
Omtaler (9 Omtaler)

Flyttehjelp

Kjempeflinke folk. Litt språkproblemer, men du verden så effektive.
-

Flyttelass innen Oslo

Veldig bra og rask service.
-

Flytte møbler fra Rjukan til Spikkestad

Toppkarakter på alle punkter. Kjempehyggelige folk, løste småproblemer underveis, evne til å stable og frakte som jeg knapt har sett maken til. Tilkalte ekstra hjelp uten ekstra kostnad, for å komme i mål mot slutten. Anbefales!
-

Flyttehjelp, Oslo

Vi skulle flytte fra en 75kvm leilighet med 4 boder, til en tomannsbolig. Vi hadde feilestimert hvor mye vi måtte flytte, og dette tok 123 Flytting og Transport veldig profesjonelt. De tilkalte raskt 2 ekstra menn og en ekstra bil, slik at de totalt var 4 menn og to biler, og jobben ble unnagjort særdeles effektivt. De tok veldig godt vare på møblene våre, og pakket alt grundig inn. Ingenting kom til skade. I tillegg var de veldig høflige og hyggelige, og de plasserte møblene i de rommene vi faktisk skulle ha dem i fremtiden. Fantastisk service og kvalitet! ANBEFALES PÅ DET VARMESTE!

Vi kommer definitivt til å bruke 123 Flytting og Transport neste gang vi har bruk for hjelp.
-

Flytting Torshov til Vålerenga

Kom presis og utførte en kjempejobb. Passet godt på flyttelasset og hjalp til med å hente en seng ett annet sted.
-

Flyttehjelp Drammen til Lier

Jobb ble utført raskt og effektivt :-)
-

Flyttebil. Skal flytte fra strømmen til Flateby

Gutta gjorde en kjempe jobb. Tok vare på flyttelasset var effektive og veldig service innstilt. Blide og hyggelige var de også.
-

Flytte fra Geilo til Oslo

Flinke folk. Presise. Jobbet raskt og effektivt.
-

Kjøre flyttelass fra Oslo til Drammen

Kjempebra og effektiv flyttejobb! Kan absolutt anbefales!
-
Om oss
Flyttebyrå

123 Flytting & Transport tilbyr alle typer av flytting. Vårt flyttebyrå Oslo vil kjapt og effektivt sørge for at leilighet eller hus du flytter fra, raskt er tømt etter at du har pakket ned tingene dine og merket eskene slik at vi enkelt kan pakke dem inn i flyttebilen, der vi plasserer alt sikkert og trygt og så det ikke blir skadet i transporten frem til bestemmelsesstedet. Våre ansatte vil sørge for at hele prosessen blir en hyggelig og praktisk opplevelse slik at du slipper alle bekymringer i forhold til denne delen av flyttingen.

Når alt er inne i bilen er vi straks på vei til bestemmelsesstedet slik at du kan komme på plass så knirkefritt som mulig. Vi hjelper deg også med flyttevasken slik at du kan overlevere boligen til ny eller nåværende eier uten å være bekymret for om alt er vasket og rent.

123 Flytting & transport utfører alle typer flytte og transport oppdrag. Ingen oppdrag er for små, og ingenting er for stort. Vi er alltid konkurranse dyktig på pris og er opptatt av å utføre
alle oppdrag med høy kvalitet.Vi er løsningsorienterte og forsiktig så du kan alltid være trygg på at din ønsker blir oppfylt. Alle priser er eks. mva.
Vi er forsiktige med deres eiendeler og behandler absolutt alle gjenstaner profesjonellt. Selv om det er deres ting som blir flyttet av oss, så blir de behandlet som om de var våres egne. Dere vil garantert være trygge og fornøyde med vårt jobb uansett om det skulle være 30 eller 3000 km med vei.

Flyttevask

Vi tilbyr også flyttevask Oslo. Når du flytter ut av en bolig du har bebodd i flere år, kan det være at det dukker frem noe støv og skitt som du ikke har kunnet nå mens leiligheten eller huset var fullt møblert. Vi tar også på oss å vaske hvitevarer som komfyr og kjøleskap om du ønsker det. Ved å benytte oss til å utføre flyttevasken, så kan du være sikker på at alt er i skjønneste orden når du overleverer leiligheten eller huset til ny eier eller til utleier. Vi utfører vasken på en effektiv og nøyaktig måte slik at alle overflater er rene og frie for støv når boligen skal overleveres. Flyttevask Oslo er en tjeneste vi tilbyr slik at du skal slippe å tenke på dette i tillegg til alle andre ting du må utføre. Dette er en tjeneste vi også tilbyr utenom våre flyttetjenester. Om du flytter fra en fullt møblert hybel til en annen og får med deg det du tenger i en koffert, så kan vi ta på oss å vaske ut av leiligheten før du skal levere den tilbake til utleier.


Pakking og montering / demontering

Vi kan også hjelpe deg med pakking og montering / demontering. Selve pakkejobben i forbindelse med en flytting kan være krevende og ta mye tid, men du kan overlate dette til oss. Da pakker vi ned tingene dine og beskytter dem slik at de tåler frakten frem til din nye bolig. Mange har også større møbler man ønsker å flytte med seg. I noen tilfeller kan det være praktisk å demontere disse til håndterbare deler, og montere dem igjen på bestemmelsesstedet. Du vil ikke trenge å tenke mer på disse møblene, men kan overlate til oss å håndtere disse til de er ferdigmontert i boligen din.

Alle typer flytte tjenester til best pris!!

Tjenester vi utfører:

- Flytting
- Pakking
- Transport
- Montering / Demontering
- Flytting til og fra Utlandet.
- Flyttevask