24/7 Rørleggervakten AS

1.7

1.7

2 Omtaler
Trenger du rørlegger? drømmer du om nytt bad? nytt kjøkken? ønsker du fagkyndige til å ta en full kontroll på ditt våtro.. Vis mer
Dette kan 24/7 Rørleggervakten AS hjelpe deg med
Trenger du rørlegger? Drømmer du om nytt bad? Nytt kjøkken? Ønsker du fagkyndige til å ta en full kontroll på ditt våtrom/wc/bad/kjøkken? Vi kan hjelpe deg!!

Våre ansatte kan både ta ansvar for å gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen – fra befaring, søknader til offentlige etater (Plan- og bygg), bygging i tråd med gjeldende forskrifter og til Bygge bransjens våtroms norm (BVN), uavhengig kontroll, til ferdig godkjent bad til forhåndsavtalt tid og pris.

24/7 Rørleggervakten AS er en bedrift der fagkunnskap, kvalitet, og fornøyde kunder er i fokus.For oss er rask og effektiv service viktig, ingen jobb er for liten. Våre kvalitetsarbeider tilbyr konkurransedyktige priser, og vi tar oppdrag i både offentlig og privat marked.

Vårt mål er å kunne gi deg som kunde den beste service, på kortest mulig tid, faglig utført, med god kvalitet. Slik at du kan føle deg trygg, når du velger oss.

Vi jobber hovedsakelig i Oslo og omegn, men utfører også jobber i Akershus.

Vi kan komme på en uforpliktende befaring, gi deg et oversiktlig tilbud, med en konkurransedyktig pris!

Følg oss på Facebook:

https://www.facebook.com/rorleggervakten/