A§s Bygg AS

5.0 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Legge nytt tak

Rask befaring og oppstart. Vi fikk hjelp med å fjerne gammelt tak og legge nytt. Meget pent resultat! Aleksandr fremstår som seriøs og vi har hatt en god dialog om endringer underveis. God pris!
-

Bytting av 9 vinduer

Aleksandr byttet 11 vinduer og gjorde en kjempejobb. Han var fleksibel og strakk seg langt for at det skulle bli pen og ordentlig.
Anbefales!
-
Veldig fornøyd
-

Mark terrasse ca 90 kvadratmeter

Aleksandr kan absolutt anbefales. Han snakker norsk og er lett å kommunisere med og han utfører selv jobben med noe hjelp fra German.
Kommer alltid når han sier det og holder seg til pristilbudet og tidsskjemaet. Er veldig fleksibel og er positiv til endringer underveis.
Han har gjort en kjempejobb:)
-
Takk!
Onsdag 22. November 2017 - A§s Bygg AS
Om oss
Ønsker du oppussing av en leilighet eller bygge ny hytte eller hus - vi tar små oppdrag og store prosjekter. Vi tilbyr håndverkstjenester til konkurransedyktige priser og til avtalt tid. Vi har 15 års erfaring i byggebransjen og opparbeidet oss solide samarbeidspartnere både når det gjelder elektrikere, rørleggere, samt leverandører av byggematerialer fra Norge samt andre deler av Europa. Det gjør at du som kunde kan føle deg sikker på at prosjektet ditt er i rette hender.
Våre Samarbeidspartnere og Leverandører:
Hus og hytte fra Russland : www.loghomevillage.ru ;
http://lafte-kultur.com/
Vinduer og dører fra Litauen : https://www.varkojis.com/no/
Parkett fra Litauen : http://www.ekogrindys.lt/
Sauna fra Litauen : www.medynas.lt
Møbel fra litauen : http://bdfurniture.lt/en/
Elektriker :Tekoda Elektro AS : http://elmaterialer.no/
Rørlegger: Rørhjelpen AS.