A. Saprika Consulting & Bygg

3.0 (2 Omtaler)
Omtaler (2 Omtaler)

Snekkerarbeid med hagearbeid og noe malig i vila

Fornøyd med jobben, Anbefales
-

28 m2 60x60 fiser

Dette firma er vildig dårlig og har ødelagt jobben hos oss, og vil ikke gjør jobben ferdig som vi avtalt. Jobben skulle hatt ikke mer en 2-3 dager, men det har gått over en månad og jobben ikke ferdig enda. Grunnen til det at de Lyver hvergang med oss. De har aldri jobbet en fulldag, bare noen timer hver 2-3 dager, og går på en annen sted. For to uker hadde jeg avtale med dem for å jobbe, så lagt jeg nøkkel under døra slik at de vente ikke ute. Så de kom inne i leiligheten og tok alle utstyr og verktøy, og dro uten å gi oss beskjed. jeg anbefaler ikke å bruke dem, eller Stole på dem.
-
Det er absolutt feil. Fra første befaring avtalt vi bare om flisslegging. Og da vi avtalt om fastpris ( han spurte han om den laveste prisen ). Men når vi starte å jobbe, han sa å gjøre også membran på gulvet. Men fortsatt ønsket sammen pris på det. Selvfølgelig, det var ikke korrekt. Også med membran jobb det var mer tid for jobb total. Da vi foreslo timepris for den membran jobb. Men vi begynte å tvile på at han i det hele tatt ville betale oss. Han virket veldig snedig for oss. Og når vi sendte faktura, han begynte for å komme med forskjellige grunner til ikke å betale. Derforvi tok verktøyene fra arbeidsplass. Denne personen var ikke ærlig.
Tirsdag 01. September 2020 - A. Saprika Consulting & Bygg
Om oss
Byggetjenester og reparasjonstjenester som snekker-, maler- og murerarbeid, gipsarbeid, flisarbeid, arbeid med gulv osv., samt taklegging, fasadearbeid osv. Ønsker primært å arbeide med gipsplater.