Adam Fasadepuss AS

4.7 (20 Omtaler)
Omtaler (20 Omtaler)

Maling vegger og tak, listverk, og div. småjobber

Anbefaler firmaet veldig, de var ryddig i kommunikasjonen, kom alltid til avtalt tid, og var generelt veldig hyggelige folk. De gjorde til og med noe ekstra arbeid som dukket opp underveis uten å ta ekstra betalt. Prisen var sammenlignbar med andre firma jeg fikk tilbud fra.
-

Reparere og tapetsere en vegg

Vi ble kontaktet av Adam Fasadepuss samme dag som anbudet ble lagt ut. Dagen etter var de på befaring, og vi fikk pristilbud samme dag. Dagen etter at vi aksepterte tilbudet (som var det beste av alle tilbudene vi fikk), var de i gang med arbeidet kl 08.00. Det som skulle gjøres var å sette opp tynne gipsplater, sparkle, pusse, grunne, sparkle og pusse igjen, og tapetsere en lang vegg (På denne sitter det en varmepumpe og fem stk strømuttak..). Til slutt sette på lister. Arbeidet ble gjort effektivt, raskt og med et bra resultat. De skaffet det som trengtes av materialer, og tok med alt av søppel da de reiste. Da jobben var gjort, ble vi kontaktet for å høre om vi var fornøyde med jobben, og det er vi. Kommunikasjonen var hele tiden lett og behagelig, de lyttet oppriktig til våre ønsker, og svarte raskt på alt vi lurte på både på telefon og e-post. Veggen er fin, og vi kommer til å kontakte Adam Fasadepuss hvis vi trenger hjelp igjen.
-

Flislegge 43 kvm. garasje

Endelig resultat ble bra, men jeg måtte følge dem opp nøye og påpeke innlysende feil. De brukte mitt verktøy og redskaper uten å spørre om lov. Jeg ble stadig vekk skuffet da jeg fant verktøy de hadde slitt ut eller skitnet til, uten å spørre om lov til å låne det.

Disse kan du bruke om du gjemmer alt verktøy, støvstugere, vaskeutstyr ol. Samt at du følger de opp tett. De er grei å prate med, så det endelige resultatet ble likevel bra.
-
Vi glad at vi har ikke brukt badet...ellers du har fått oss til å pusse det opp :)
Tirsdag 06. Desember 2016 - Adam Fasadepuss AS

Skifte vask og toalett

Slipt og oljelakkert stue- og ganggulv; raskt og pent gjort
Malt stuetak og -vegger/lister + vinduskarm, raskt og pent. Malt tak, dør, dørkarm og soilrør i badet, raskt og pent. Flislagt badegulvet, fint arbeid. Montert vaskeservant med tilhørende skuffer under, samt speilskap over vask.

Det var opprinnelig avtalt at bedriften også skulle foreta tilkobling av vannkran, varmt-/kaldtvannsrør og avløpsrør. Men da de ikke hadde ikke rørlegger i sitt team, kunne ikke dette la seg gjøre. Jeg hyrte selv inn rørlegger til dette arbeidet.

En liten hake ved en totalt sett god jobb, var feil montering av vindushasper (måtte tas igjen to ganger), samt maling uten forutgående sparkling av vinduskarm i stue. Dessuten ble dørkarmen utelatt ved maling av dør i bad. Men alt ble fikset, etter at det ble påpekt, uten noe problem.

Håndverkerne var vennlige, effektive og hjelpsomme. Alt arbeidet ble utført i tråd med avtalt tidsplan, med unntak av noen ekstra timer til oppretting av feil/mangel som påpekt ovenfor.
-

Rive bad

Adam fasadepuss gjorde en veldig bra jobb, raskt og ryddig. Ahmed kommuniserte bra, var punktlig og utførte jobb etter ønske. Jeg anbefaler Adam Fasadepuss.
-

Pussing av murvegger + sparkling av skjøter i tak

Ahmed ved Adam Fasadepuss AS har vært samarbeidsvillige og svært behagelige å jobbe med. De har utført arbeidet raskt, rettet opp eventuelle feil uten å nøle, og resultatet har blitt veldig fint! De er også konkurransedyktige på pris.

Adam Fasadepuss AS kan abefales på det sterkeste! Jeg kommer til å bruke dem igjen.
-

Fiberpussing av liten murhytte

Vi har brukt Adams Fasadepuss AS til å pusse og lage ny fasade av murhytte. Vi fikk rask tilbakemelding og god oppfølging. Jobben ble utført til avtalt pris og ferdigstilt til rett tid. Effektive og flinke. Flott utført arbeid! Henrik (Hallangen)
-

Maling av stakittgjerde

Vi er veldig fornøyd med Adam Fasadepuss As. Fra befaringen via pristilbudet og til gjennomføringen av arbeidet var alt veldig bra. Og resultatet er strålende, 94 meter hvitmalt stakittgjerde! Vi kan trygt anbefale dette firmaet og deres malere!
-

Flytte et lekehus 500 meter

Vi brukte Adam fasadepuss til å vaske tak og vegger på stor enebolig og garasje, og male huset i ny farge.
Jobben viste seg å være noe større enn avdekket på befaring. Men Adam Fasadepuss utførte jobben meget tilfredsstillende, og til avtalt pris. Malerne var nøyaktige og gjorde en god jobb, og alle våre kommentarer ble tatt til følge fortløpende.
Vi kan anbefale Adam Fasadepuss på det varmeste.
-

Pusse opp soverom, ca 14 kvadratmeter

Arbeidet ble greit gjennomført med bra resultat.
-

Innvendig og utvendig puss av vegger.

Opprinnelig behov var puss av garasje samt innvendig puss av to vegger og pipe. Fant fort ut at Ahmed og Adam Fasadepuss var en fryd å ha i arbeid så det ballet på seg med flere oppgaver i vårt murhus, bla flislegging av utetrapp og kjøkkengulv. Vi er meget fornøyd med resultatet på alle mulige måter.
-Kommunikasjon og informasjon før og under arbeidet var upåklagelig.
-Kvaliteten på arbeidet og matrialene som ble brukt var utmerket.
-Ahmed ga realistiske og korrekte estimater for ferdigstilling.
-Ryddig og pent når de var ferdig.
-Prisen var meget konkurransedyktig.

Jeg synes selv at det å velge håndverker kan være den vanskeligste biten av et prosjekt. Det å finne noen som forstår hva du ønsker og på hvilken måte, og kan forvalte de pengene du legger i prosjektet er en tillitssak. Man trenger noen som ser realistiske løsninger på utfordringer innenfor den økonomiske grensen man har satt. Jeg vil gi Ahmed og Adam Fasadepuss mine beste skussmål i så måte. Aldri har jeg hatt prosjekter som har gått så på skinner som dette.
-

Sparkling og maling av flere rom

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. God kommunikasjon, pris og kvalitet. Arbeidet ble utført uten forsinkelser og raskere enn estimert. De reagerte raskt på oppdraget, gjorde det grundig og etter våre ønsker. Håndverkerne fra Adam-Fasadepuss viste både profesjonalitet, effektivitet og troverdighet. De kom å male og sparkle alle romene i leiligheten og la parkett hos meg. Vi var svært fornøyde fra effekten. Vi brukte dem også til andre jobber. De byttet gulv- og dørlister, innkasset rør og satte sammen kjøkkenet. Vi definitivt anbefaler Adam-Fasadepuss på det sterkeste og kommer selv til å bruke de igjen.
-

Rive ut av en 80 m2 leilighet

For å legge grunnlaget i denne anmeldelsen, vil jeg si at min kompetanse og utdannelse er byggeleder ved NTNU på Gjøvik. Jeg har tatt byggtekniske fag, samt prosjektledelse og kvalitetsledelse. Dette er faget mitt.

Det startet med at jeg hadde planer om å rive ut av leiligheten min på Grefsen, for så å gjøre mesteparten av snekringen selv (Noe jeg har gjort før og har erfaring med). Adam Fasadepuss AS kom inn med tre gode salgsargument; kompetanse, erfaring og pris. Jeg fikk tillit til Ahmed (prosjektlederen) med en gang og den magefølelsen viste seg å være korrekt gjennom hele prosjektet. Han kan virke litt for avslappet til tider, men skinnet bedrar. Han står på!

Etter at jobben med riving var gjort, fikk jeg en del oppdrag gjennom min private jobb, så jeg innså at jeg aldri ville ha tid til å pusse opp leiligheten selv. Derfor gikk jeg inn i en avtale med Adam Fasadepuss AS om å total renovere hele leiligheten. De skulle stå for følgende arbeid: Bygge opp nye vegger, lekte tak med beslag, bygge opp bad med osb og litex plater, støpe gulv, skru gips på veggene og i taket, sparkle, male, legge gulv, liste, sette inn dører og montere kjøkkenet.

Anmeldelse av jobben:
Jeg anbefaler Adam Fasadepuss AS på det sterkeste. De lytter, er tillitsfulle, ekstremt effektive (gjorde hele leiligheten ferdig på 4 uker), nøye, arbeidsomme, tok alltid telefonen, hyggelige og veldig gode snekkere/malere.

Male/sparkle resultatet er noe av det aller beste jeg har sett. Ikke en sprekk eller ujevnhet å se.
Veggene var i vater og riktig i forhold til romforhold (Tro meg, det er ikke alle som vatrer opp riktig). Ingen hakk i parkett, og strøkent listearbeid.

Hvis du sliter med å velge håndverker, så trenger du ikke tenke så mye mer. De gutta her ordnet jobben med fantastisk kvalitet og til en god pris.
-
Tusen Takk Tore for tilbakemelding .
Mandag 22. Februar 2016 - Adam Fasadepuss AS

Panel av gavlvegg

Bra jobb (puss av mur i kjeller), sto på, kom som avtalt. pent arbeid, ryddet opp og grei pris. Kan anbefales.
-
Greie folk, kom som avtalt. Ble enig om hva som skulle gjøres og hvordan; noe var nytt og uvant men tok det greit. Sto på og jobbet raskt. Språket gikk greit.
-

Reparere/restaurere mur

Perfekt utført arbeid! Kom raskt på befaring, punktlig og profesjonell. Vi vil uten tvil bruke dem igjen og gir våre beste anbefalinger!
-

Rehabilitering av vegger og gulv i kjellerboder

Kom til avtalt tid- arbeidet raskt utført med bra resultat. Anbefales gjerne til andre kunder.
-

Pusse yttermur

Perfekt utført arbeid, utrolig flinke og service innstilte. De kom raskt på befaring, ga et godt tilbud.

Meget fornøyd med resultatene og kan trygt
anbefaler Adam fasadepuss AS!

Vi kommer alltid til å bruke de i fremtiden.
-

Reparere puss på garasjevegg

Meget bra resultat. Rask og behagelig å samarbeide med. Jeg anbefaler ham gjerne.
-
Bra gjennomført arbeide, kom som avtalt og ferdig som avtalt. Ikke noen problemer underveis!
-
Om oss
Vi er et murerfirma som jobber hardt for å tilby våre kunder det beste utvalget av tjenester til en rimelig pris. Vi har mange års erfaring fra bransjen, og vi bruker vår kompetanse til å kombinere høy kvalitet med effektiv gjennomføring. Vårt gode rykte kommer av at alle våre kunder er fornøyde med arbeidet og den servicen vi leverer. Det er ingenting som er så viktig for oss som et godt resultat og fornøyde kunder.

Om du er en gammel kunde eller ny, ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan gjøre for deg. Du finner vår kontaktinformasjon her.

vi utfærer:

Akustikkpuss
isolering
Armert puss
Fargepuss
Kalkpuss
Gipspuss
Innvendig puss
Betong rehab
Fasade rehab
Maler arbeidet
Muring
flis legging