AH Bygg & Anlegg AS

4.8 (12 Omtaler)
Omtaler (12 Omtaler)

Asfaltering av gårdsplass

I h.h.t. avtale skulle jobben gjøres 20. august. Firmaet ba om utsettelse til 27. august. De hevdet å være forsinket p.g.a. mye regn i sommer. Jobben ble tilslutt utført 7. september. Den siste forsinkelsen skyldtes at asfaltbilen gikk i stykker. Det positive oppe i dette var at firmaet var flink til å informere om forsinkelsene. Arbeidet er utført veldig bra og nøyaktig.
-

Asfaltering oppkjørsel og gårdsplass

Meget bra utført jobb, fleksibel til ønskede forandringer underveis. Kan anbefales!
-

Steinlegger /asfalt

Vel utført arbeide etter avtale. Profesjonelt og raskt utført. Holdt seg til avtalt pris, selv om det ble ekstra arbeide med grunnen.
Varmeste anbefalinger.
-

Asfaltering av ca 50 meter vei i hyttefelt

Ah Bygg & Anlegg As ga oss en hyggelig pris for asfalteringsjobben på vei og parkeringsplass.De kom til avtalt tid og gjorde etter det jeg kan se en utmerket jobb. Veien er bratt og det ble mye manuelt arbeide uten at det fikk innvirkning på kvalitet eller humør.
Ah Bygg & Anlegg As i Sarpsborg anbefales .
-

Ønsker å legge asfalt i mine to innkjørsler

Jeg er veldig fornøyd med jobben de utførte for meg. Tykk og fin asfalt som var lagt raskt/strøket. Prisen for jobben var også meget konkurransedyktig!! Anbefales på det varmeste!
-

Asfaltere vei / innkjørsel

Effektivt og bra, godt fornøyd!
-

350 kvm. asfaltering

Veldig fornøyd med jobben.
Arbeidet ble utført til avtalt tid.
Anbefales!
-

Asfaltering av gårdsplass på langhus

Vi valgte AH Bygg som en ut av 3 som var interessert i arbeidet.
Kun 1 fulgte videre opp og det var AH Bygg. De valgte vi så.
Og det har vi ikke angret på.
De har svart hurtig på alle henvendelser, kommet og ryddig målt opp til avtalt tid osv. Opptil flere ganger pga. at vi bestemte oss for litt mer her og der.
Arbeidet ble utført eksemplarisk til avtalt tid.
Og til slutt.
Prisen var og ble det vi avtalte.
Vi er kjempefornøyd.
Takk skal dere ha.
-

Asfaltering ca 300 kvm

Oppstart til avtalt tid. Kom i forkant for å avtale detaljer. Konkurransedyktig pris. Jobbet hardt for å bli ferdig til avtalt tid. Veldig opptatt av at kunden skal bli fornøyd. Fleksible - strekker seg for å finne gode løsninger. Ryddet etter seg. Viktig å være tydelig på hva man ønsker seg.
-

Sette opp ny mur

Jobben ble utført raskt og veldig profesjonelt av flinke folk
-

Støttemur

Meget bra og grundig arbeid. Det ble kjempe fint. Raskt og nøye og til avtalt tid og pris. Ikke det aller billigste tilbudet, men veldig glad jeg valgte AH Bygg og Anleggservice, for de gjorde en grundig jobb og valgte gode materialer. De kom med gode råd og viste hva de drev med. De tok også intiativ og ordnet alt, så jeg trengte ikke gjøre noe annet enn å si hva jeg ønsket.
-
Firmaet oppfattet oppgaven riktig og ga oss et godt spesifisert tilbud. Oppdraget ble utført til avtalt tid og pris. Vi er veldig fornøyde med kvalitet og kundeservice. Firmaet kan trygt anbefales.
-
Om oss
AH Bygg & Anlegg AS er det nye navnet til vår tidligere enkeltmannsforetak som het AH Bygg Og Anleggservice Arifovic.
Omtaler som er lagt inn før 25.03.15. er derfor registrert på firmaet AH Bygg Og Anleggservice Arifovic org.nr. 996204065.