Aik Vvs As

4.7

4.7

1 Omtale
Aik vvs as er en rørleggermester bedrift som er godkjent for ansvarsrett etter de nye vilkårene om sentral godkjenning s.. Vis mer
Dette kan Aik Vvs As hjelpe deg med
AIK VVS AS er en rørleggermester bedrift som er godkjent for ansvarsrett etter de nye vilkårene om sentral godkjenning som trådte i kraft fra 01.01.2016. Firmaet er lokalisert på Tuterud i Kjeller området og utfører små og mellomstore rørleggeroppdrag for både privat og proffmarkedet hovedsakelig innen Oslo og Akershus.

Firmaet utfører alt av VVS installasjoner men satser spesielt på sanitær og varmeinstallasjoner i enebolig, leilighetsbygg, skolebygg, sykehusbygg, kontorbygg og annen forretnings og industribygg. Vi er gode på både utvendig og innvendig sanitæranlegg herunder; vann og avløp i bygg, baderom, vaskerom og kjøkken. Innen varmeanlegget er faglig lederen er viktig pådriver av gode energiløsninger og kan bidra med prosjektering og utførelse av vannbåren gulvvarme og radiatorer til alle rom.

VVS faget inneholder i dag avansert teknologi. Derfor har AIK VVS AS fokus på tverrfaglig kompetanse som er i takt med moderne bygg-tekniske systemer; alt fra rørleggermester, fagskoleingeniør, BIM, VA-teknikk og annen kompetanse. Kontinuerlig oppdatering av ulike fagområder innen norsk byggverk bidrar med å tilby kunden en effektiv, profesjonell og rask service for å oppnå de beste løsningene for det konkrete oppdraget.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud med konkurransedyktige priser:
E-post: post@aikvvs.no Tlf: 98 00 31 60