Akershus Vvs AS

0

Ingen Omtaler
Akershus vvs as er en mesterbedrift som ble etablert i april 2001. vi har hatt store byggeprosjekter, samt små, enkle op.. Vis mer
Dette kan Akershus Vvs AS hjelpe deg med
Akershus VVS AS er en mesterbedrift som ble etablert i april 2001. Vi har hatt store byggeprosjekter, samt små, enkle oppdrag. Vi har også en godt utrustet spyleavdeling.
Vi er en godkjent våtromsbedrift med ansvarsrett (sentral godkjenning). Etter eiernes mangeårig erfaring i bransjen, er det få ting som ikke kan løses!
Ved helt spesielle forespørsler, knytter vi selvfølgelig til oss ekstern spesialkompetanse innenfor fagområdene.

Vi er et lite, men godt etablert rørleggerfirma som holder til i Lillestrøm sentrum. Vi er 6 rørleggere som utfører raskt og effektivt håndtverk.

Våre priser er i høyeste grad konkurransedyktige i markedet, og vi stiller store krav til oss selv når det gjelder kvalitet og service ovenfor våre kunder.
Skal du pusse opp badet, bygge på huset, bygge hytte, lage hybel eller bare rett og slett bytte et servantbatteri eller en varmtvannsbereder? Da er vi rørleggeren for deg! Vi i Akershus VVS AS har fokus på at du skal kjenne deg godt ivaretatt i forhold til rørleggerarbeidet du skal ha utført, uansett type og omfang.

I dag har vi mange store faste kunder innenfor næringsbygg og industribygg. Men vi ønsker også alltid å kunne betjene alle som trenger å få byttet et kjøkkenbatteri.

Velkommen til en uforpliktende samtale og/eller befaring!