AOG Bygg AS

0

Ingen Omtaler
Aog bygg as – din håndverker i bergen aog bygg as ble etablert i 1993, og har i dag 30 medarbeidere innenfor tømrer, mu.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan AOG Bygg AS hjelpe deg med
AOG Bygg AS – Din håndverker i Bergen

AOG Bygg AS ble etablert i 1993, og har i dag 30 medarbeidere innenfor tømrer, murer, betongsaging og kjerneboring, samt graving for drenering/rørbrudd.

Oppgavene er forskjellige og vi har ansatte med lang og variert erfaring. Vi har lager og kontorer sentralt i Allierbygget Midtunhaugen 13 A

Har du arbeider du skal ha utført, ta kontakt med oss og vi leverer løsninger og utførelse du kan være trygg på!

Husk at vedlikehold er viktig da et bygg koster mer i vedlikehold en det kostet nytt.

AOG Bygg as leverer bad til private og større bad prosjekter, felles tråden er ryddige forhold med tildekking/ støv fjerning og stort fokus på samarbeide og gode relasjoner mellom kunde og prosjektleder og utførende.

Vi samarbeider med Allier med Anders O. Grevstad på rørleggersiden – et av byens mest erfarne rørleggerfirma. Videre levering av bad-interiør/innredning kan håndteres av Unik. Du finner Unik butikk på Lagunen. Dette velger kunden helt fritt med valg av innredningsmøbel .

Vi er en del av «Team Smiberget Borettslag 569 bad » som er store rørfornyings-prosjekter med nye bad som en del av entreprisen. Dette arbeidet foregår fra høst 2/10- 2017 og siste leilighet tilbakeleveres fredag 21/2-2020 kl. 15:00.

Det er en fantastisk lagånd og et samarbeid som Anders O. Grevstad AS har samlet på disse store rehabiliteringsentreprisene for Bergen Omegn Boligbyggelag.

Vi har i februar 2018 ferdigstilt i overkant av 1300 stk bad i tidsrommet 2013-2018 – i Prestestien, Tjernet og Natland Borettslag samt Smiberget Borettslag . Arbeidet er utført av Allier gruppen og har fått anerkjennelse for både på fremdrift og kvalitet.Vi har mange serviceoppdrag innenfor tømrer, murer, betongsaging og kjerneboring, samt graving for drenering/rørbrudd for bedrifter og private med hurtig oppstart/avslutning.

Kompetanse
Mesterbrev og fagbrev
Våtromsertifikat
Fagbrev tømrer/murer
Våtromsertifikater utførelse /planlegging