Asco Malermesterbedrift AS

0

Ingen Omtaler
Asco malermesterbedrift ble stiftet i september 2016 av aleksandar simic og christian okshovd. navnet asco er initialene.. Vis mer
Dette kan Asco Malermesterbedrift AS hjelpe deg med
ASCO Malermesterbedrift ble stiftet i september 2016 av Aleksandar Simic og Christian Okshovd. Navnet ASCO er initialene til disse.

Gutta har jobbet som malere i snart 20 år hver, og jobbet som selvstendig næringsdrivende gjennom flere år før de bestemte seg for å slå seg sammen. Per dags dato har firmaet vokst til 17 ansatte og har nå åpnet egen fargehandel i nåværende lokaler i Osloveien.

Vi arbeider med tradisjonelt utvendig og innvendig malerarbeid, tapetsering, gulvbelegg, fliser, avretting og epoxi. Vi har et tett samarbeid med våre leverandører som sikrer riktig gjennomføring og bruk av alle våre produkter. Vi har fortløpende kursing på nye produkter for å sikre at våre kunder får rett behandling på alle underlag.

Vårt arbeidsområde er for det meste E18 aksen fra svenskegrensen i øst, mot follo i vest. Våre kunder er stat/kommune, entreprenører, forsikringsselskap, borettslag og private.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud.