Avantec AS

0

Ingen Omtaler
Drømmer du om nytt bad? nytt kjøkken? trenger du rørlegger? ønsker du fagkyndige til å ta en full kontroll på ditt våtro.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Avantec AS hjelpe deg med
Drømmer du om nytt bad? Nytt kjøkken? Trenger du rørlegger? Ønsker du fagkyndige til å ta en full kontroll på ditt våtrom/wc/bad/kjøkken? Vi kan hjelpe deg!!

Våre ansatte kan både ta ansvar for å gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen – fra befaring, søknader til offentlige etater (Plan- og bygg), bygging i tråd med gjeldende forskrifter og til Bygge bransjens våtroms norm (BVN), uavhengig kontroll, til ferdig godkjent bad til forhåndsavtalt tid og pris.

Avantec AS er en bedrift der fagkunnskap, kvalitet, og fornøyde kunder er i fokus.For oss er rask og effektiv service viktig, ingen jobb er for liten.Våre kvalitetsarbeider tilbyr konkurransedyktige priser, og vi tar oppdrag i både offentlig og privat marked.

Vårt mål er å være den beste totalleverandøren innenfor baderom på markedet.

Vi jobber hovedsakelig i Oslo og omegn, men utfører også jobber i Akershus.

Vi kan komme på en uforpliktende befaring, gi deg et oversiktlig tilbud, med en konkurransedyktig pris!


Hva kan vi gjøre for deg:
Vi er et firma som har dyktige håndverkere i alle fag: Rørleggermester, elektriker, flislegger, snekker, glassmester, membran osv. Så vi er en totalleverandør av baderom, vaskerom, kjøkken m.m. for meget konkurransedyktig pris.