Bilxperten Bocsh AS

4.9

4.9

9 Omtaler
Bilexperten bosch med det lille ekstra merkeverksted vi er et autorisert fiat og elbil verksted i oslo som har lørdagså.. Vis mer
Dette kan Bilxperten Bocsh AS hjelpe deg med
Bilexperten Bosch med det lille ekstra

Merkeverksted
Vi er et autorisert Fiat og elbil verksted i Oslo som har lørdagsåpent. Vårt autoriserte verksted ble etablert i 2012 og er tilknyttet Bosch Car Service kjeden. Vi har lang erfaring med ulike bilmerker og kan utføre EU kontroll, servicer og de mest krevende reparasjoner.

Vi liker å holde deg orientert om hva som skjer med din bil når den er inne til service. Er det behov for å skifte deler som ikke er inkludert i prisen, ringer vi deg først!

Bosch holder seg oppdatert med det nyeste og mest effektive fabrikkgodkjente spesialverktøyet på markedet. Som en følge av dette er vi ledende på teknisk utstyr i Oslo regionen.

Å levere bilen på vårt verksted er å velge det beste for bilen din. Her kan du være sikker på at jobben utføres med kvalitetssikrede reservedeler samt at bilens garantier fortsetter å gjelde når du har fått et Bosch-stempel i serviceboken. Vi har et stort personlig engasjement og en vilje til å gjøre vår ytterste for at du som kunde skal bli 100 % fornøyd.

Service kompetanse

Vi har sertifiserte teknikere som har flere tiårs erfaring med forskjellige bilmerker som f.eks Ssangyong, Mercedes-Benz, VAG, Peugeot og Fiat. Siden alle våre teknikere er spesialister i sine felt, gir dette en servicekompetanse som er sjelden. Våre medarbeidere utdannes kontinuerlig via kurs, webkonferanser og oppdatert lesemateriale og sertifikater.

Prisløfte
Får du et skriftlig pristilbud på reparasjon med deler, så matcher vi det og gir deg 10% rabatt på det. Tilbudet må være mindre enn 2 uker gammelt. Finner vi ikke delen(e) hos vår leverandør, så kommer prisen på det i tillegg.

Mobilitetsgaranti
Hos oss får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens servicehefte. Med Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år.