Blaalid Riv & Bygg AS

0

Ingen Omtaler
Blaalid riv og bygg (tidligere rive-partner) ble etablert i 2018 som et rent rivefirma. i dag er vi godt etablert tømrer.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Blaalid Riv & Bygg AS hjelpe deg med
Blaalid Riv og Bygg (tidligere Rive-Partner) ble etablert i 2018 som et rent Rivefirma. I dag er vi godt etablert tømrerfirma, som kan tilby riving, sanering av avfall samt utføre tømrerarbeider. Vi ønsker å imøtekomme alle våre kunders ønsker og vil derfor hjelpe med tips, råd og ideer. Våre kjerneområder er innenfor rehabilitering og riving. Vi har x ansatte med humor, pågangsmot, optimisme og dyktighet som gjør hvert prosjekt lekende lett.

Våre snekkere/ medarbeidere har et øye for detaljer og leverer alltid et perfekt resultat som både vi og de vi jobber for kan være stolte av.

Marked

Kjerneområdet vårt er innenfor rehabilitering og oppussing. Våre kunder er hovedsakelig rettet mot entreprenører, men vi har også jobber for private.

Vår kompetanse

Blaalid Riv og Bygg stiller store krav til seg selv, og våre samarbeidspartnere når det gjelder kvalitet. Vår styrke er en god administrasjon med velkvalifiserte ledere som gjennomfører varierte og sammensatte oppdrag etter kundenes ønske. I tillegg har vi dyktige og erfarne snekkere, murere, malere, elektrikere, rørleggere og gulvleggere.