Btt Norge AS

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
BTT NORGE AS er lokalisert i Oslo - og transporteres over hele Norge, men har flest oppdrag i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold og Buskerud.

Vi er stolte over å kunne kalle BTT NORGE AS for en ledende virksomhet når det gjelder kombinasjonen kvalitet og pris, noe som gjenspeiles i kundenes erfaringer med vår transporttjenester.

Som profesjonelt transportselskap med tusenvis av oppdrag bak oss vet vi at flytting er en utfordring for de fleste. Det er mye som skal gjøres og mange ting å tenke på, så det er ikke uvanlig at man føler stress i forbindelse med flytteprosjektet. Med oss blir hele prosessen lettere: BTT NORGE AS kan du få alt fra spesial-pappesker til flytting, hjelp med å pakke for flytting og selvfølgelig selve flyttetjenesten der vi sørger for at dine eiendeler kommer trygt og uskadet fram til din nye bolig.

Vårt transportselskap i Oslo legger en plan for din flytting og våre erfarne flyttefolk sørger for å gjøre selve jobben effektivt og til avtalt tid.

Som transportselskap i Oslo blir vi ofte kontaktet i forbindelse med bedriftsflyttinger. Disse oppdragene krever spesielt god planlegging og et stort fokus på punktlighet under alle ledd i prosessen. Vi har laget egne rutiner for slike flyttinger basert på våre tidligere erfaringer. Med egen rådgiver som står for planleggingen og effektive flyttefolk som utfører selve jobben sørger vårt transportselskap i Oslo for at flyttingen går problemfritt og effektivt. Dere velger selv hvor mye vi skal involvere oss. Skal vi være med helt fra starten med nedpakking eller ønsker dere at vi bare flytter tingene? Valget er deres. Vi tar transportoppdrag over hele landet, men ligger virksomheten på Østlandet eller i Oslo har vi som transportselskap større muligheter til å være fleksible.

Etter mange år som transportselskap har vi utført alle typer transportprosjekter og ved hjelp av fleksibilitet, kreativitet og erfaring er vi sikre på at vi kan løse den neste utfordringen som dukker opp. Vi tilbyr flyttekasser i forskjellige størrelser, hjelp til med å pakke ned og ut, samt at vi sørger for transporten frem til destinasjonen. Som transportselskap ønsker vi at du skal spare tid og penger og unngå stresset i flyttesituasjonen.

Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med BTT NORGE AS på telefon 91530428