Byggmester Andreas Mosevoll AS

4.3 (1 Omtale)
Omtaler (1 Omtale)

Rørlegger, hytte eikangervåg

Hadde gleden av å få mitt lille hus rehabilitert utvendig i perioden 8.sept-8.okt 2014. Arbeidet omfattet også bygging av altan,og lite tilbygg over inngangsdør.

Jobben, er etter mitt syn utført raskt og fagmessig. Den ble gjennomført iht. kontrakt, og fullført innen fristen på 30 dager.

Vil gjerne anbefale Mosevoll AS både til nybygg og fornying av eldre hus.

Takk for flott arbeid!
-
Om oss
Byggmester Andreas Mosevoll As blei etablert i slutten av 2012, Første driftsår var 2013. Har før det drevet personlig foretak under navnet Byggefirma Andreas Mosevoll. Dette ble startet 01.12.2007, og har vert i kontinuerlig drift frem til utgangen av 2012. Byggmester Andreas Mosevoll As arbeider i all hovedsak med vedlikehold, tilbygg og rehabilitering til private og bedriftskunder. Siste årene har også utleie til andre aktører blitt en viktig del av hverdagen, dette for å ha flere muligheter til å sikre hverdagen. Antall ansatte er pr 01.03.2018. 1, og har kommet frem til at det er rett for meg og hva jeg ønsker med firmaet. Dersom du som kunde ønsker en pakkeløsning på oppdraget som skal gjennomføres, har jeg samarbeidspartnere i alle fag. Jeg benytter meg da av lokale bedrifter med Norske arbeiderer som jeg stoler fult og helt på. Jeg arbeider hovedsakelig i på Osterøy, Bergen og omkringliggende kommuner. Reisejobber forekommer unntaksvis. Jeg holder til på Valestrandsfossen på Osterøy. Ønsker du komplett tilbud med alle fag inkludert, ordner vi det. Ønsker du arbeidet utført på timebasis, er dette selvsagt ikke noe problem. Ja takk begge deler. For flere referanser og oppdateringer, besøk oss på Facebook. Jeg ser fram til å høre fra deg.