Byggmester Andreas Mosevoll AS

4.3 (1 Omtale)
Omtaler (1 Omtale)

Rørlegger, hytte eikangervåg

Hadde gleden av å få mitt lille hus rehabilitert utvendig i perioden 8.sept-8.okt 2014. Arbeidet omfattet også bygging av altan,og lite tilbygg over inngangsdør.

Jobben, er etter mitt syn utført raskt og fagmessig. Den ble gjennomført iht. kontrakt, og fullført innen fristen på 30 dager.

Vil gjerne anbefale Mosevoll AS både til nybygg og fornying av eldre hus.

Takk for flott arbeid!
-
Om oss
Byggmester Andreas Mosevoll As blei etablert i slutten av 2012, Første driftsår var 2013. Har før det drevet personlig foretak under navnet Byggefirma Andreas Mosevoll. Dette ble startet 01.12.2007, og har vert i kontinuerlig drift frem til utgangen av 2012. Byggmester Andreas Mosevoll As arbeider i all hovedsak med vedlikehold, tilbygg og rehabilitering til private og bedriftskunder. Siste året har også utleie til andre aktører blitt en viktig del av hverdagen, dette for å ha flere muligheter til å sikre hverdagen. Antall ansatte er pr 01.02.2017. 2, da en byggmester og en glassfagarbeider med 20 års erfaring innen faget. På større prosjekter velger vi heller å leie den kompetansen vi trenger enn å vokse oss store. Vi leier da fra lokale håndverksbedrifter som gir trygghet for kvalitet. Du vil alltid møte en norskspråklige håndverker på våre prosjekter. Vi arbeider hovedsakelig i Bergen, Osterøy og omkringliggende kommuner. Reisejobber forekommer unntaksvis. Vi holder til på Valestrandsfossen på Osterøy. Ønsker du komplett tilbud med alle fag inkludert, ordner vi det. Ønsker du arbeidet utført på timebasis, er dette selvsagt ikke noe problem. Ja takk begge deler. For flere referanser og oppdateringer, besøk oss på Facebook. Vi ser fram til å høre fra deg.