Byggteknisk AS

0

Ingen Omtaler
Byggteknisk as har tverrfaglig byggteknisk kompetanse opparbeidet gjennom 28 år i spekteret fra nybygg til rehabiliteri.. Vis mer
Dette kan Byggteknisk AS hjelpe deg med
Byggteknisk as
har tverrfaglig byggteknisk kompetanse opparbeidet gjennom 28 år i spekteret fra nybygg til rehabilitering og gjenoppbygging etter vann og brannskader. Dette gir ikke bare dokumentsjon på en bred og langvarig erfaring, både praktisk og teoretisk, men garanterer for en spesialkompetanse som er unik. Denne kompetansen har sitt utgangspunkt i maler- og byggtapetsererfaget, murerfaget, tømrer, radonekspertise, ingeniørkompetanse i bygg og anlegg og arbeidserfaring som f.eks. distriktssjef hos Weber. Sistnevnte har gitt Byggteknisk as også en erfaring i å undervise og utføre en konsulentvirksomhet som både er teoretisk og praktisk i alle Webers mineralske produkter og løsninger. Dette kommer i tillegg til den erfaring vi besitter som tidligere distriktssjef hos gulvprodusenten Forbo med teknisk salg av gulvbelegg, tepper,parkett,Laminat og inngangssystemer. Videre har vi erfaring med radonsikring av boliger i fra omfattende arbeidspraksis i Effecta.no. Dette er noen av flere eksempler. Utvilsomt skal du som kunde føle deg trygg på og vi kan garantere at vi bistår deg som konsulent eller gjennom utførende tjenester når det gjelder forhold til valg av løsninger og materialer for ditt eksisterende bygg eller planlagte prosjekt.
Byggteknisk.as leverer rådgivning innenfor flere byggtekniske problemområder – både på konsulentsiden og entreprenørsiden. Hvis du ikke står overfor lett og overflatisk arbeid med oppussing så kan du i det minste høre med oss helt uforpliktende om du er avhengig av veiledning, konsulentarbeid eller at vi går inn og utfører hovedparten av jobben. Vi er svært fleksible og tilrettelegger alt innenfor kundens behov, økonomiske rammer og spesielle ønsker når det gjelder form og fremtoning. Dessuten så er vi, som vi har fått mye tilbakemeldinger på av tidligere kunder, stabile og opererer med en selvsagt forutsigbarhet, vi svarer alltid innen kort tid og er alltid rettet mot kundens ønsker. Den direkte kompetansen vi har er også variert, men for å trekke frem daglig leder Anders Hægland så er han utdannet maler med videreutdanning som ingeniør. Byggteknisk.as har en stor bredde i sine tjenester og alt av konsultasjon eller arbeid og entreprenørvirksomhet skjer uti fra dine premisser. På websiden vår får du et generelt innblikk i det vi kan tilby, men ta kontakt sånn at vi kan gjøre en vurdering av dine behov, hvor mye det haster og i hvor stor grad du vil være avhengig av vår ekspertise og kompetanse.