Delta Renhold Limited

0

Ingen Omtaler
Delta renhold. vi utfører alt innen renhold. delta renhold tilbyr effektivt rengjøring til små og store bedrifter. våre.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Delta Renhold Limited hjelpe deg med
DELTA Renhold.
Vi utfører alt innen renhold.

Delta renhold tilbyr effektivt rengjøring til små og store bedrifter. Våre unike renholds konsepter sikrer deg den beste servicen og høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris.

* Unike renholds konsepter og det nyeste av spesialutstyr
* Lokal kontakt og fast stab av opplærte servicemedarbeidere
* Miljøvennlige løsninger
* Individuelle renholds løsninger med mange fordeler og tjenestetilbud

Med en renholds løsning fra Delta renhold, trenger du bare én partner. Delta renhold leverer også en rekke andre tjenester som gjør det enkelt for deg som kunde. Vi kan designe en individuell og attraktiv renholds løsning. Avtal et møte med oss og hør om de mange fordelene du har ved å benytte Delta renhold.

Våre ulike kompetansemiljøer bidrar til å sikre at kvalitet, kompetanse og effektivitet alltid er på topp. Grundig opplæring er med å bidrar til å skape motiverte og effektive medarbeidere som gir overskudd til å gjøre en ekstra innsats i hverdagen.

Delta renhold vektlegger sikkerhet og miljøvennlighet, og vi er alltid i samsvar med gjeldene bestemmelser og sørger for å skape et godt og stabilt arbeidsforhold. Renhold skal være en god forretning - selv for din virksomhet.

Vi leverer Renholdtjenester innen.

1. Borettslag og sameier.
2. Butikker og butikksentra.
3. Bygg rengjøring.
4. Bygg rengjøring ved nybygg.
5. Daglig renhold.
6. Forbruksmateriell.
7. Hovedrengjøring.
8. Offentlig sektor.
9. Privat næringsliv - renhold.
10. Pussing og vask av vinduer.
Skuring og boning.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller gratis befaring! vi leverer begrenset tjenester til privat boliger!
Telefon: 90159086 / 92874053
Epost: firmapost@deltarenhold.no