Eco Renhold, Aneta Gredusz

0

Ingen Omtaler
Rengjøringsfirma med ett miljø fokus. alle våre medarbeidere har 10 år erfaring i bransjen. jobber i hele oslo området. .. Vis mer
Dette kan Eco Renhold, Aneta Gredusz hjelpe deg med
Rengjøringsfirma med ett miljø fokus. Alle våre medarbeidere har 10 år erfaring i bransjen. Jobber i hele Oslo området.

Referanser:
Hilde Granmo tlf. 99361816
"Aneta har siden 2012 vasket min leilighet, og jeg er veldig fornøyd med hennes arbeid. Hun er flink, nøyaktig, effektiv, pålitelig, fleksibel og konkurransedyktig. Hun er enkel og hyggelig å samarbeide med. Jeg vil helt klart anbefale andre å bruke hennes tjenester."

Ekaterini Oscarsen tlf. 95845971
"Vi brukte Aneta til å gjøre vår flyttevask, da vi byttet bolig for kort stund siden. Aneta er en person du kan stole på. Hun kommer presis og gjør jobben til avtalt kvalitet og tid. Hun har stolthet i arbeidet sitt og er meget pålitelig." Katrini Oscarsen


Referanse fra Nina og Christian Hovdahl-Brænd, tlf. 41626173:
Aneta har hjulpet oss fast med renhold i halvannet år nå, og vi kan bare anbefale henne på det varmeste. Hun tar seg av støvsuging, vasking, støvtørking, rer opp sengen, vasker vinuder, og annet man nå måtte behøve. Hun er pliktoppfyllende, grundig og veldig pålitelig, og vi er svært godt fornøyd med henne!


Brit Holtebekk tlf.99591252
"Aneta har vasket hos meg i tre år. Hun er profesjonell, grundig og pålitelig. Hun er lett å samarbeide med. Jeg gir henne mine beste anbefalinger."