Firesafe Tech AS

4.0

4.0

3 Omtaler
Romerike svakstrøm as ble etablert 1983 og sysselsetter i dag 20 medarbeider fordelt på 2 avdelinger, installasjon og se.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Firesafe Tech AS hjelpe deg med
Romerike Svakstrøm AS ble etablert 1983 og sysselsetter i dag 20 medarbeider fordelt på 2 avdelinger, installasjon og service. Vi er godkjent lærlingebedrift og innehar sentral godkjenning innenfor brannalarm og nød og ledesystemer.

Siden 2015 er Romerike Svakstrøm AS et datterselskap i Firesafekonsernet, og inngår i tjenesteområdet Firesafe / Technology. Firesafe er totalleverandør innen brannsikring i Norden.

Selskapet har siden oppstarten hatt som spesialområde salg, installasjon og service av elektroniske sikkerhets- og kommunikasjonsanlegg. I mange år var salg, service og installasjon av telefonsentraler og mobiltelefoner et satsningsområde. Denne delen av selskapet som gikk under navnet Mobiltelefonhuset ble solgt ut til Telenor og danner i dag det som kalles Telehuset.

Hovedsatsningsområder ble valgt innenfor følgende hovedområder:
- Brannalarm
- Innbruddsalarm
- Adgangskontroll
- ITV overvåkning
- Porttelefon
- Nødlys

Selskapet sysselsetter i dag 18 personer fordelt på 2 avdelinger, installasjon og service.

Som et ledd i rekruttering er selskapet godkjent lærling bedrift og har for tiden 2 lærling innenfor faget telekommunikasjonsmontør.

Vårt arbeidsområde er hele Østlandet, men vi har utført oppdrag fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord og London i vest. Våre kunder er innenfor hele segmentet fra privatpersoner, privat næringsliv til offentlig sektor som stat og kommune.