Flis & Våtrom AS

0

Ingen Omtaler
Over 18 års erfaring, vi er sertifisert som våtromsarbeider dvs godkjent av ffv for utførelse av membran arbeid samtidig.. Vis mer
Dette kan Flis & Våtrom AS hjelpe deg med
Over 18 års erfaring, vi er sertifisert som våtromsarbeider dvs godkjent av FFV for utførelse av membran arbeid samtidig har vi sentral godkjenning.Vår prioritering av oppdrag er hovedsakelig i Sandefjord kommune, men vi tar også oppdrag i hele Vestfold men kan også ta oppdrag i andre fylker.

Vårt hoved mål er at alle kunder er fornøyd og at alt blir levert i hht avtale. Vi utfører alt av flislegger arbeid innvendig og utvendig f.eks riving av ditt gamle våtrom, kjøring av avfallet til avfallsplass, montering av våtromsplater(Litex eller lignende) osv. Vi har spesialisert oss på total renovering av våtrom der vi henter alle tilbud fra forskjellige håndverkere og styrer hele jobben fra A til Å slik at kunden har KUN en person å forholde seg til. Flis & Våtrom AS har knyttet seg til en del leverandører som vi har brukt i flere år og har gjensidige erfaring, siden dette gir trygghet for kunden i tilfelle reklamasjon osv. Vi bruker kun sertifiserte bedrifter som samarbeidspartnere f.eks rørlegger og elektriker.

Gjerne ring så ser vi på jobben og du får et uforpliktende tilbud eller kontakt oss på mail

med hilsen

Flis & Våtrom AS