Funbit Consulting AS

0

Ingen Omtaler
Funbit er et digitalt reklamebyrå som leverer tjenester innen web, reklame, design og strategi. vårt team består av in.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Funbit Consulting AS hjelpe deg med
FUNBIT er et digitalt reklamebyrå som leverer tjenester innen web, reklame, design og strategi.

Vårt team består av innovative, dyktige og kreative folk med lang erfaring og kjærlighet for faget.
Vi jobber hardt og godt sammen, skaper topp kvalitet i vårt arbeid og legger til rette for nytenking og innovative løsninger.
Det brede kompetansefeltet vårt strekker seg fra design og grafisk arbeid - både digitalt og trykk, til moderne utvikling av strategier og koding av tunge nettløsninger. Våre utviklere og designere har den nødvendige spisskompetansen som skal til for å løse de fleste prosjekter.

Kundene våre er alltid i fokus. Vi er brennende opptatt av at våre kunder får de beste resultatene, og helst enda litt til. Vårt tankesett og våre metoder jobber mot å gjøre våre kunder mer synlig og tydelig i sitt marked. En viktig del av vårt arbeid, er å finne de rette arenaene for å kommunisere budskap på spennende måter, i kanaler som treffer og gir resultater. Vi er opptatt av å måle og analysere det vi gjør slik at resultatet blir optimalt. FUNBIT vil være opptatt av å bruke de produktene og kanalene som har størst nytteverdi for deres bedrift.