Godt & Varmt As

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
Godt & Varmt er den største varmepumpe aktøren i Bergen med 14 ansatte. Siden 2003 har vi montert over 10.000 store og små varmepumpeanlegg.

Godt & Varmt AS ble etablert under navnet BBS Teknikk ENK i 2003. Vi har brukt Godt & Varmt navnet siden starten utad men ved overgangen til aksjeselskap i 2006 valgte vi å endre navnet til Godt & Varmt AS. Varemerket Godt & Varmt og den tilhørende logoen er registrert i Patentstyret og dermed beskyttet i henhold til lov.

Sommeren 2008 flyttet vi til bedre og større lokaler på Nesttun. Her har vi kontorer, lager, verksted og butikk.

Vi er blandt de eldste forhandlerne av varmepumper i Bergen og blandt de største forhandlerne av varmepumper i Norge. Vi har levert tusenvis av varmepumper og aircondition til fornøyde bedrifter, institusjoner og privatpersoner.

I en verden med større fokus på miljøet og økonomisk oppvarming føler vi oss priviligert til å kunne tilby til enhver tid de beste produktene på markedet.

Vårt nære samarbeid med de offisielle representantene av varmepumper i Norge sikrer våre kunder de til enhver tid beste produktene og den beste oppfølging og support.

Godt & Varmt AS er også opptatt av at montasje og service peronell er oppdatert og kvalitetsbevisst. Derfor driver vi kontinuerlig med intern og ekstern opplæring sammen med leverandører og
NOVAP (Norsk Varmepumpeforening).

Godt & Varmt AS er F-Gass sertifisert i kategori 1 (høyeste).

Vi lagerfører alle luft/luft anlegg lokalt og har det største varesortimentene i Bergen.

Handler du varmepumpe eller aircondition av Godt & Varmt AS er du sikret den beste service og de beste produktene på markedet til enhver tid. Vi tar klimaet ditt på alvor!