Gohuset AS

5.0

5.0

3 Omtaler
import av elementhus fra øst-europa, rehabilitering av leiligheter, hus, rekkehus mm. vi formidler hus fra primært est.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Gohuset AS hjelpe deg med
Import av elementhus fra øst-europa, rehabilitering av leiligheter, hus, rekkehus mm.

Vi formidler hus fra primært Estland. Måten vi jobber på er å formidle type hus opp mot pris og kvalitet. Alle husene som leveres i Norge tilfredstiller TEK-10, og våre arkitekter hjelper deg/dere med å få dere drømmehus. Har du en ide, skisse, tegning, og gjerne en tomt, så hjelper vi deg videre i løypa. Det er gratis å få et pristilbud fra oss, etter dine spesifikasjoner.

Elementene blir bygget innendørs på fabrikk, og er derfor ikke utsatt for fuktighet. Kort byggetid på byggeplass, gjør også sitt til at en ungår fyktighet i huset, og dermed ikke blir utsatt for farlig sopp i fremtiden. Når man bygger elementer på fabrikken, vil en også kunne få en mye nøyaktigere og bedre konstruksjon, enn ved å plassbygge.

Vi bygger alle typer hus, eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, leiligheter, funkishus, etc.Velg selv hvordan ditt hus skal være:
Varme på alle gulv, og gjerne vannbåren varme via varmepumpe eller boring
Parkett, fliser, tepper, laminat. linoleum, kork
Malte flater, trepanel, fliser, mdf, tapet
Led belysning
Internett på de fleste rom inkl tv
Smartstyring av boligen, røykvarsler, kamera, varme, lys, lyd, osv
Spesialdesignet kjøkkeninnredning
Skyvedørsgarderobe
Walk in closet
Vegghengt toalett
Steamdusj
Boblebad
Downlights,

Referanser oppgis på forespørsel. Vi har bygget hus på øst-, vestlandet, og i nord Norge. Har også uavhengige rapporter på kontstruksjonen av våre hus

Hyggelige priser, og kvalitet som ligger helt i toppen av kvalitetshus i Norge.

Gohuset AS
www.gohuset.no
https://www.facebook.com/Gohuset.no