Hurtig Service

5.0

5.0

1 Omtale
Hos hurtig service fokuserer vi oss på å levere gode tjenester med maksimal kundetilfredshet som overordnet mål. vi har .. Vis mer
Dette kan Hurtig Service hjelpe deg med
Hos Hurtig Service fokuserer vi oss på å levere gode tjenester med maksimal kundetilfredshet som overordnet mål. Vi har et godt utvalg tilbud, og er sikker på at du vil trives med å samarbeide med oss. Ta en titt på websiden vår, og ta gjerne kontakt hvis du har noen kommentarer eller spørsmål.

Vi ønsker å fremstå som en pålitelig leverandør for våre kunder. Derfor er kvalitet i de tjenestene vi utfører svært viktig for oss.Hurtig Service er et selskap med høy kompetanse og bred erfaring innenfor flytting, renhold og transport - og budbiltjenester. Vi har fagfolk fra bransjen med over 10 års erfaring.

Vi tilbyr både flytting, pakking/utpakking, bortkjøring av søppel og renhold av private boliger og bedriftslokaler, pianoflytting, kontor flyttinger, transportoppdrag, nasjonale flyttinger og alt av pakkemateriell.

Det er viktig for oss at våre kunder føler seg sett, hørt og tatt vare på under de ulike prosessene. I dag er også fornøyde kunder den beste markedsføringen for vårt firma. Vår styrke ligger i hurtig behandling, konsultasjon og prisestimering av flytteoppdrag, heldekkende service under oppdraget og flinke, blide og serviceinnstilte ansatte.

Svært konkurransedyktige priser er en selvfølge.

Trenger du hurtig og effektiv hjelp, kontakt oss!

Forsikring

Vi har gode innpakkingsrutiner med bobleplast, flyttepled, kartonger etc. samt lang fartstid i bransjen. Selv om vi behandler all last med ytterste varsomhet, kan vi aldri garantere at uhell ikke skjer. Da bør du ha forsikring. Derfor kan du tegne en flytteforsikring. Vi er gjerne behjelpelige med å anbefale riktig forsikring for deg. I tillegg anbefaler vi at du sjekker innboforsikringer eller reiseforsikringer du har fra før.