Itea AS

0

Ingen Omtaler
Vi utvikler støttesystemer og verktøy for å øke effektiviteten i din bedrift. føres timer fortsatt på papir? har dere et.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Itea AS hjelpe deg med
Vi utvikler støttesystemer og verktøy for å øke effektiviteten i din bedrift. Føres timer fortsatt på papir? Har dere et eget rom dedikert til gamle permer og dokumenter? Irriterer de ansatte seg over trege og vanskelige systemer? Disse problemene er ikke alltid åpenbare, og mange bedrifter opplever dem uten å være klar over det. Effekten av å løse dem er likevel den samme, og det er her vi kommer inn i bildet. Få oppgradert gamle systemer til å bli raskere og mer brukervennlige, og digitaliser arkiveringen for å holde stålkontroll på historikken!

Dette er langt ifra et nytt konsept, det finnes utallige kommersielle løsninger for timeføring og kundehåndtering, men disse løsningene er ofte dårlig tilpasset enkeltbedrifter, veldig upersonlige eller i overkant dyre. Vi stiller personlig opp hos din bedrift og jobber sammen med deg og dine ansatte for å finne løsningene som passer dere best. Utviklingsprosessen er basert på toveis kommunikasjon, og vil hele tiden bli styrt av deres tilbakemeldinger. Slik sørger vi for at alle kundene våre får sine egne skreddersydde systemer.

Ved å holde en god og kontinuerlig dialog med deg og dine ansatte vil vi kunne kartlegge godt hvilken funksjonalitet som kreves av deres støttesystemer, og kan tilpasse vår løsning deretter.