Kozlowski Bygg og Vedlikehold

0

Ingen Omtaler
Kozlowski bygg og vedlikehold er et raskt voksende firma innen byggebransjen. i startfasen jobbet vi mest med vedlikeho.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Kozlowski Bygg og Vedlikehold hjelpe deg med
Kozlowski Bygg og Vedlikehold er et raskt voksende firma innen byggebransjen. I startfasen jobbet vi mest med vedlikehold av eksisterende bygg innenfor tre, mur, puss og betong arbeid, og oppgavene var mange, varierte og interessante. I 2015 utvidet vi arbeidsområdet vårt til også å gjelde:

Graving og masseforflytting
Drenering og isolering av grunnmur ig og fundament
Støping av utvendige støttemurer, trapper etc.
Belegningsstein arbeid
Entreprenør
Renovering
Nybygg / Tilbygg


Vårt firma disponerer i dag mye nytt og profesjonelt utstyr for snekring, forskaling og betong arbeid, i tillegg disponerer vi nå også maskiner for graving og forflytning av masse, med blant annet gravemaskin, dumper, rullepresse m.m. I 2015 har vi også etablert samarbeid med firma innen hydrauliske og elektriske verktøy.

Derfor kan vi dag påta oss oppdrag innenfor områder som: graving og bortkjøring av masse, betong, mur, puss, bygg/snekkerarbeid, belegningsstein og annet planeringsarbeider. Vårt firma kan påta seg arbeidsoppdrag over hele Østlandet, men fortrinnsvis ønsker vi arbeid i Vestfold, Buskerud, Oslo og Akershus.

Helt fra starten av har vi lagt stor vekt på kvalitet og å tilpasse vårt arbeid til den fornyingen som skjer innen Plan og Bygningslovgivningen. Vi er bevisst på opplæring og skolering av ledelse og ansatte og vi innehar de nødvendige sertifikater og lisenser som kreves i vår bransje. Vi har nylig søkt om å bli godkjent for ansvarsrett,