Lahellemoen Malerservice Kjell Bjørnar Bendixen

4.8 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Maling av 1 ytterdør og karmene rundt

Min ytterdør, karmer samt dørterskel trengte å males. Men det var blitt høst og temperaturen var synkende. Pga. et annet firma som ikke møtte opp gikk tiden og det ble ikke varmere. Jeg skjønte jeg måtte kontakte et annet firma.

Lahellemoen Malerservice stilte opp. Jeg ble fortalt at temperaturen ikke var den beste til å male ute. Men Kjell B Bendixen kom med gode råd om valg av maletype. Ikke den vanligste som trengte høyere ute temperatur, men en som kunne bruker selv i minus grader. Han stilte også med byggtørker, og satte opp "vegger" av plast som beskyttet døra mot nedbør og gjorde det litt varmere innenfor plasten slik at døra tørket fint.

Jeg hadde fått et anbud på jobben. Men da maleren fant at jobben gikk lettere å utføre enn han hadde tenkt, senket han prisen til meg med 1.000 kr pluss mva. Dette viser at han er ærlig og redelig.

Han kom da han sa han skulle. Han ga gode råd og jobben ble bra utført. Firmaet kan anbefales.
-
Tusen takk :-)
Søndag 24. Desember 2017 - Lahellemoen Malerservice Kjell Bjørnar Bendixen

Male gulv og vegg på stue og kjøkken

Lahellemoen Malerservice v/ Kjell Bendixen utførte jobben med å male gulv i stue, kjøkken og soverom. Vi er meget fornøyde med jobben Kjell gjorde for oss. Han er faglig dyktig, punktlig og kom med gode tips og råd underveis i prosessen. Han var og behjelpelig når vi skulle tapetsere - veldig fornøyd med tapetseringen også! Kan anbefales på det sterkeste☺️ Hyggelig, pliktoppfyllende og flink! Tommel opp!
-
Tusen takk :-)
Tirsdag 21. November 2017 - Lahellemoen Malerservice Kjell Bjørnar Bendixen

Maling av del av tomannsbolig i rekke

Profesjonelt og pent utført arbeid, konkurransedyktig pris og meget god kundeservice. Anbefales!
-
Tusen takk :-)
Søndag 30. Juli 2017 - Lahellemoen Malerservice Kjell Bjørnar Bendixen

Maling av hytte

Jeg er veldig fornøyd. Arbeidet ble utført på den måten vi ble enige om, tidsfristen ble overholdt og personen var blid, hyggelig og hjelpsom.
-
Tusen takk :-)
Søndag 30. Juli 2017 - Lahellemoen Malerservice Kjell Bjørnar Bendixen
Om oss
Dyktig maler med fagbrev som kan det meste innen malerfaget, kan også være hjelpemann for snekker. Jeg har lang erfaring med innvendig og utvendig maling og har jobbet med det meste i faget: behandle betong/tregulv med Epoxy, tapetsering, gulvbelegg (ikke bad), strimle og sparkle gips, helsparkle listverk/karm, helsparkling av betonggulv/vegg osv.