Lasse Løftamo AS

0

Ingen Omtaler
Lasse løftamo as er et maskin entreprenørfirma i fra melhus kommune. firmaet ble stiftet i 2011, og har hatt jobbene sin.. Vis mer
Dette kan Lasse Løftamo AS hjelpe deg med
Lasse Løftamo AS er et maskin entreprenørfirma i fra Melhus kommune. Firmaet ble stiftet i 2011, og har hatt jobbene sine i Trondheim og omegn. Siden den gang har vi utført grunnarbeid på industritomter, hustomter, garage tomter, veier og parkeringsplasser. På sidelinjen av dette driver vi stort med natursteinsmuring, asfaltklargjøring/avretting, vann og avløp, kabelgraving, fundamentering, og Plenarbeid.
Vi har spesialisert oss på det meste som har med eneboliger å gjøre. Der gjør vi alt som kan tenkes i vårt fagfelt. Våre oppdrag utføres nøyaktig og fagmessig.

Lasse Løftamo har kjørt gravemaskin i 15år og har fagbrev innen Anleggsmaskinførerfaget, i skrivendestund så utvides utdanningen med teknisk fagskole deltid på sidelinjen av jobben. I 2014 ble vi godkjent ADK1 rørlegger, som gir oss kompetanse og godkjenning som rørlegger i grunn. I tillegg utvidet vi fagbrevet med kompetansebevis. I 2015 tok vi kurs til Trainor der hvor vi ble godkjent for gravingaktiviteter rundt kraftledninger og kabler. i 2012 tok vi kurset arbeidsvarsling arbeidende på vei, dette ble i 2017 utvidet med del 2 ansvarshavende. Vi er også godkjent hos arbeidstilsynet og har `Grøn kort` utstedt av de.
Bedriften har egen internkontrollsystem som fører til god Helse, Miljø og Sikkerhet.

Om du/dere velger oss kan vi love utførelse med yrkesstolthet og nøyaktighet. Med erfaringen og kompetansen er vi særdeles effektiv i vår jobb som gjør at vi kan konkurrere i pris om forutsetningene er de samme. Vi holder våre avtaler med kundene våre.

Se på Hjemmesiden vår på referanser som kunder har gitt etter utført arbeide.