Møbeltapetsering og Interiør-Søm Liu AS

4.9 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Omtrekking

Kjempefornøyd med omtrekkingen som ble gjort.
Kan anbefales på det sterkeste.
-

Omtrekking av gyngestol

Fikk trukket om en gammel gyngestol. Den ble veldig fin. God service og bra pris så anbefaler denne bedriften.
-

Omtrekking av to 60-talls lenestoler

Line har svart på mitt anbud veldig fort. Vi hadde en hyggelig kommunikasjon ifm oppdraget. Arbeidet (omtrekking av mine gamle 60-talls stoler) utførte hun også veldig fort og ikke minst veldig fint. Jeg er fornøyd.
-

Trekke om stol

Nydelig arbeid, rask levering og god pris! Ikke nøl med å ta kontakt med Studio Liu!
-
Om oss
Omtrekking/omstopping klassiske og moderne stole/sofa. Utskifting ødlaget rotting stoler. Søm gardiner og puter

Referanse fra Marianne, Haslum, Bærum

Jeg har en sofa som er laget av en slektning i begynnelsen av 1900 tallet, denne har gått i arv og var blitt veldig sliten. Etter å ha sendt noen forespørsler rundt falt valget på Liu som har omstoppet og trukket om min antikke sofa.

Sofaen har blitt så utrolig fin. Studio Liu hentet inn superfint kvalitetsullstoff, servicen var super, jobben enda mere imponerende og et sluttprodukt som har blitt et klenodium. Gamle teknikker og det som kunne beholdes av gamle materialer ble bevart og til slutt fikk treverket seg en omgang med rensing og polering (uten at det ble noe ekstra på regningen for det). Vi er superfornøyde og har nå et møbel som sannsynligvis vil glede oss i 100 år til. :)

Omtaler som er lagt inn før 04.06.18 er registrert på Studio Liu-møbeltapetsering og Interiør Søm org.nr. 914077842 (enkeltmannsforetak)