Mariano Marian Istrate

0

Ingen Omtaler
Referanser: oppføring av trapp oppføring av ny trapp til inngangsdør. ble raskt kontaktet av mariano som dagen etter ko.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Mariano Marian Istrate hjelpe deg med
Referanser:

Oppføring av trapp
Oppføring av ny trapp til inngangsdør. Ble raskt kontaktet av Mariano som dagen etter kom for å se på jobben, fikk prisoverslag og jobben ble utført raskt til avtalt pris 3 dager senere. Hyggelig mann som holdt avtalte tider og trappen ble veldig fin.
Stian, 20. sep. 2017


Renovering 15 rom a 25 kvm
Vi finn mange tilbud, men ingen kunne matche tilbudet til Mariano. Meget bra utført jobb, raskt og effektivt. Anbefales.
Imran, 10. mars 2017


Legging av parkett og sette opp kjøkken (ikea)
Parketten er flott lagt og er ellers godt fornøyd med utførelsen av arbeidet som er gjort i min leilighet. Mariano Istrate er opptatt av at kunden skal bli fornøyd.
Helene, 5. mars 2017


Henge opp vegghylle i gipsvegg
Mariano er veldig ryddig, gir et prisoverslag og anslår tidsbruk til oppdraget. Han møter presist til avtale. Han hengte opp en Montana hylle på kontoret mitt i en gipsvegg. Han sonderte først etter stendere og ellers etter elektriske ledninger og rør som ev. Kunne være i ev. Konflikt med skruene. Resultatet ble akkurat slik jeg ønsket meg. I tillegg gjorde han småelektrisk jobb hos meg, og ordnet med belysning på kontoret mitt. Anbefales!
Mirza, 26. nov. 2016


Sette inn ny innerdør
Hr. Istrate og en medhjelper satte inn døren som jeg ønsket, samt listet ferdig og så til at alt så perfekt ut. Da jobben var gjort, gjorde de grundig rent etter seg. Resultatet er jeg meget fornøyd med. Faktura fikk jeg på epost via fakturanett.no Hr Istrate var en meget hyggelig og omgjengelig person som gjorde sitt ytterste for at jeg skulle bli fornøyd. Anbefales.
Kristian, 24. nov. 2016