Mariano Marian Istrate

0

Ingen Omtaler
Referanser:fullføre montering av ikea kjøkken supert! anbefaler alle dette selskapet, veldig presise i arbeidet og allti.. Vis mer
  • 48384122
  • solvikveien 3 B, 1365, Blommenholm

Be om tilbud
Dette kan Mariano Marian Istrate hjelpe deg med
Referanser:Fullføre montering av Ikea kjøkken
Supert! Anbefaler alle dette selskapet, veldig presise i arbeidet og alltid gode priser! De kom på befaring med engang og vi planla jobben sammen, det syns jeg var veldig godt! De var veldig imøtekommende og inkluderende.
5 stjerner
Evaluert av Fidan Metaj,
Tel:94799655

Plating, sparkling, pussing, maling av vegger
Bedriften gjorde en glimrende jobb med å pusse opp en gang. Lagt på gipsplater, nye gerikter, meget pen sparkling og maling. To små minuser som jeg ikke trekker stjerner på: Første (og delvis den andre) var min tabbe. Det ble avtalt en tilleggsjobb underveis uten å avtale pris på denne. Jeg godtok prisen på tilleggsarbeidet men syns den var for høy. Nr to: De holdt til langt unna og ankom etter morgenrusjet var over. Med et par unntak ga det korte dager og lang totalttid. Men totaltiden var heller ikke avtalt så dette får jeg vel også til dels ta på egen kappe. Meget hyggelige folk som var enkle å samarbeide med. Anbefales absolutt
Evaluert av Jørgen Fog, 2 måneder siden
Tel:91347047
5 stjerner

Oppføring av trapp
Oppføring av ny trapp til inngangsdør. Ble raskt kontaktet av Mariano som dagen etter kom for å se på jobben, fikk prisoverslag og jobben ble utført raskt til avtalt pris 3 dager senere. Hyggelig mann som holdt avtalte tider og trappen ble veldig fin.
Stian, 20. sep. 2017
Tel:47681416
5 stjerner
Renovering 15 rom a 25 kvm
Vi finn mange tilbud, men ingen kunne matche tilbudet til Mariano. Meget bra utført jobb, raskt og effektivt. Anbefales.
Imran, 10. mars 2017
Tel:92121320
5 stjerner

Legging av parkett og sette opp kjøkken (ikea)
Parketten er flott lagt og er ellers godt fornøyd med utførelsen av arbeidet som er gjort i min leilighet. Mariano Istrate er opptatt av at kunden skal bli fornøyd.
Helene, 5. mars 2017
Tel:48248292
5 stjerner

Henge opp vegghylle i gipsvegg
Mariano er veldig ryddig, gir et prisoverslag og anslår tidsbruk til oppdraget. Han møter presist til avtale. Han hengte opp en Montana hylle på kontoret mitt i en gipsvegg. Han sonderte først etter stendere og ellers etter elektriske ledninger og rør som ev. Kunne være i ev. Konflikt med skruene. Resultatet ble akkurat slik jeg ønsket meg. I tillegg gjorde han småelektrisk jobb hos meg, og ordnet med belysning på kontoret mitt. Anbefales!
Mirza, 26. nov. 2016
Tel:95077648
5 stjerner

Sette inn ny innerdør
Hr. Istrate og en medhjelper satte inn døren som jeg ønsket, samt listet ferdig og så til at alt så perfekt ut. Da jobben var gjort, gjorde de grundig rent etter seg. Resultatet er jeg meget fornøyd med. Faktura fikk jeg på epost via fakturanett.no Hr Istrate var en meget hyggelig og omgjengelig person som gjorde sitt ytterste for at jeg skulle bli fornøyd. Anbefales.
Kristian, 24. nov. 2016
5 stjerner
Tel: