Master-Service AS

0

Ingen Omtaler
Master-service as er et firma som driver meg salg, montasje og service på storkjøkken utstyr vaskerimaskiner kjøl-/fryse.. Vis mer
Dette kan Master-Service AS hjelpe deg med
Master-Service AS er et firma som driver meg salg, montasje og service på
Storkjøkken utstyr
Vaskerimaskiner
Kjøl-/fryse-anlegg
Daikin Varmepumper
Airconditon
Temptimon Temperaturlogging
Historikken bak Master-Service AS strekker seg så langt tilbake som til 1980 hvor vi var den tekniske delen bak firmaet Per Hoverud AS og senere Maestro Storkjøkken AS. Master-Service AS ble etablert i 2004 med tre serviceteknikere med elektro- og kjølefagbrev. I 2005 ble der ansatt to nye teknikere med elektro- og kjølefagbrev. I 2011 ble det innført nye forskrifter for håndtering av kjølemedier, samt sertifisering av alle som skal drive med kjøl- og fryseanlegg samt varmepumper. Vi er som et av de første firmaene i Oppland sertifisert for slikt arbeid. Disse sertifikatene er innført i alle EU land og gjelder i hele Europa.

I dag består firma Master-Service AS av fem teknikere og en kontormedarbeider. Våre serviceteknikere har lang bransjeerfaring med fagbrev på flere fagområder, samt nødvendige kurs for å være oppdater på nye produkter.

Alle våre teknikere har fagbrev som kjølemontør og er F-gass sertifiserte. Fra 1.september ble det krav fra myndighetene at alle som installerer varmepumper eller kjølemaskiner må være F-gass sertifisert. Master Service AS er også F-gass sertifisert som bedrift.