Meglerhuset Bodø AS

5.0

5.0

1 Omtale
Meglerhuset bodø as er eneste lokale eiendomsmegler i bodø. vi har i dag 5 medarbeidere klare til å hjelpe deg. vi inne.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Meglerhuset Bodø AS hjelpe deg med
Meglerhuset Bodø AS er eneste lokale eiendomsmegler i Bodø.

Vi har i dag 5 medarbeidere klare til å hjelpe deg. Vi innehar lang og bred kompetanse, som sikrer deg en bolighandel med kvalitet i alle ledd.Vi driver hovedsaklig med boligsalg i privatmarkedet og salg av nyprosjekter. Vi selger også flere næringseiendommer både for private og offentlige etater.

Vi bestreber oss på å yte våre oppdragsgivere god kvalitet i alle ledd i salgsprosessen. Det betyr at vi gjør alt for å oppnå en best mulig pris for din bolig. Det gjør vi gjennom effektiv markedsføring, megler tilstede på visninger og konsekvent oppfølging av interessenter.Til deg som kjøper eiendom gjennom Meglerhuset gjør vi vårt ypperste for at du skal være sikret at dine interesser blir ivaretatt på alle måter. Det betyr at du kan være sikker på at budprosessen er i henhold til de retningslinjer som gjelder for eiendomsmeglere, i tillegg til at du skal få en profesjonell og tett oppfølging frem til du overtar og flytter inn i din nye bolig.

Kontakt oss hvis du ønsker en nærmere prat om hva vi kan gjøre for deg og ditt salg!